[VOZAČKI za SAMO 3999 KN!] NEVJEROJATNO NISKA CIJENA za VOZAČKI u SPLITU + LIJEČNIČKI GRATIS! B kategorija uz Autoškolu Classic-R ZA SAMO 3999 kn + besplatni liječnički pregled za prvih 150 kupaca!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SENZACIONALAN POPUST i JOŠ NIŽA CIJENA za vozački u SPLITU! Karticom na RATE!!! Predavanja se održavaju na adresi Vukovarska 148/III kat (zgrada Belvedere). Kupon se može iskoristiti do 15.09.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. potpisivanje Ugovora s Autoškolom Classic-R!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Prvih 150 kupaca Autoškola i Crno Jaje nagrađuju BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Ustanovi za zdravstvenu skrb Jadran (Ćiril-Metodova 38, Split)!

Nakon što kupite i zaprimite gotov kupon za školarinu, obavezno se javljate Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr kako biste povratno dobili i kupon za besplatni liječnički pregled!

Po primitku KUPONA preporučamo odmah kontaktiranje Autoškole Classic-R i potpisivanje Ugovora te što brže uključivanje u proces! 

Autoškola Classic-R trenutno raspolaže s mnoštvom novih vozila za obuku budućih vozača za B kategoriju. Svi instruktori su kvalitetno obučeni te dodatno "naoružani" strpljenjem pa će vam s lakoćom prenijeti svoje znanje i vještine.