Napravite detox tijela i poboljšajte prokrvljenost uz Fazu oporavka u centru Zagreba koji nudi 30 minuta INFRACRVENE SAUNE + 60 min relax/ sportsko-medicinske ili hot stone masaže, od samo 149 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021. na adresi: Preradovićeva 40, Zagreb!

Infracrvena sauna je vrsta saune koja koristi toplinu i svjetlost kako bi pomogla opušanju i detoksikaciji tijela. Podizanjem termperature tijela, potice znojenje i oslobađanje suvišnih toksina. 

Efekti protiv starenje, povećana detoksikacija, smanjenje bola, podrška zglobovima i mišićima, kao i dobrobit za kardiovaskularni sustav, trenutno su u središtu pažnje infracrvene saune.

Hot stone masaža

Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića te živčanog sustava. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića te živčanog sustava. Dobra je za ljude kojima je često hladno, imaju hladne noge i problema s cirkulacijom.

Medicinska masaža

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.

Radno vrijeme: pon - pet od 14:00 do 20:00 sati; sub od 09:00 do 15:00 sati, nedjeljom zatvoreno. Kontakt telefon: 091 761 3744!

Potrebna najava 2 dana ranije na 091 761 3744!