Uklonite bolova i potaknite cirkulaciju! Faza oporavka u centru Zagreba uz opuštajuću, sportsko -medicinsku, hot stone, cupping ili kraljevsku četveroručnu masažu vraća balans, od SAMO 65 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovisno o odabranoj opciji masaže su u trajanju od 45 ili 60 minuta! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021. na adresi: Preradovićeva 40, Zagreb!

Sportsko-medicinska masaža, cijelo tijelo, trajanje 45 min

Učinkom sportsko medicinske masaže svi mišići se dovode u opuštajuće stanje, dobivaju snagu i pokretljivost što znatno utječe na lakše i bolje funkcioniranje cijelog tijela.
Pozitivni učinci sportsko-medicinke masaže: 

 • povećan opseg kretnji i ubrzan proces jačanja poboljšavanjem protoka krvi

 • poboljšana cirkulacija 

 • ubrzano izbacivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma

Opuštajuća masaža, cijelo tijelo, trajanje 60 min 
Svakodnevni stres ostavlja posljedice na vašem tijelu, stoga si priuštite opuštajuću masažu. 
Ovakva vrsta masaže kroz ragrijavanje kože blagim pokretima, dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode. Nježno svijetlo, mirisne svijeće i tiha opuštajuća glazba uvode vas u savršen trenutak opuštanja i mjesta koja ne poznaju stres.

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu. Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije.

Hot stone masaža

Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića te živčanog sustava. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića te živčanog sustava. Dobra je za ljude kojima je često hladno, imaju hladne noge i problema s cirkulacijom.

Radno vrijeme : Pon - pet od 14:00 do 20:00 sati; sub od 09:00 do 15:00 sati, ned i blag zatvoreno.