NOVO! Obiteljski odmor iz snova uz ljepote Poreča! Valamar Parentino Hotel 4* očekuje Vas na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz uživanciju u bazenima, sve za do 4 osobe i od samo 1052 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravne trenutke druženja s obitelji uz igru, kreativne aktivnosti ili uživajući u ljepotama Poreča... Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina (ovisno o odabranoj opciji smještaja) te isključivo za termin do 28.05.21. Isključeni termin 21.-23.05.21. i 27.-30.05.21. - HOTEL SE OTVARA 21.05.2021.

VALAMAR PARENTINO HOTEL 4*

Na samo 5 minuta šetnje od starog grada Poreča u blizini prekrasne šljunčane plaže Val Parentino Family nalazi se Valamar Parentino Hotel (ex. Zagreb) – idealno mjesto za aktivan i zabavan obiteljski odmor.

Ovdje sve poziva na igru i veselje, od vrhunski opremljenih dječjih igraonica s potpisom Super Maro do Activity bazena i bazen za bebe s vodenim igračkama. Dok klinci uživaju pod budnim okom našeg profesionalnog tima, vi se opustite na ležaljci pod baldahinom ili uz regenerirajući tretman u Sun & Spa Wellness centru.

 Tijekom dana iskoristite odličan Stay Fit program, a navečer Music & Fun zabavni repertoar. Uz more doživljaja prijat će vam i gourmet delicije restorana Mediterraneo koji poslužuje bogat buffet doručak i večeru s pogledom kao i osvježavajuća ponuda barova kraj bazena i plaže.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja + 2 x polupansion + 2 vanjska bazena i plitki bazen za bebe s vodenim igračkama+ ležaljke i suncobrani na bazenu + Maro Club + besplatan WI-FI, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

SMJEŠTAJ

• SUPERIOR TROKREVETNA SOBA, BALKON

Balkon, bračni krevet ili odvojeni kreveti (180x200) + sofa, max. 3 osobe, kupaonica s tušem/ kadom, klimatizacija.

• STANDARDNA OBITELJSKA SOBA, BALKON

Balkon, bračni krevet ili odvojeni kreveti (180x200) + kauč, max. 4 osobe, kupaonica s tušem/ kadom, klimatizacija.

Restorani

Od bogatog buffet doručka na terasi i osvježavajućeg koktela kraj bazena ili plaže, pa sve do vrhunske mediteranske večere u hotelskom restoranu ili obližnjoj La Pentoli Trattoriji Italiani – sve je spremno za vaš potpuni užitak.

MARO CLUB

Uz Super Maro obiteljske sadržaje djeca svih dobnih skupina do 12 godina imat će na raspolaganju pregršt mogućnosti za zabavan odmor ispunjen igrom, kreativnošću, novim doživljajima i učenjem kroz zabavu. Maro Mini (0-7) posebno opremljen prostor za opuštanje i druženje roditelja s malom djecom do 3 godine starosti, te dječja igraonica u kojoj su organizirane raznolike aktivnosti i zabavan program za djecu od 3 do 7 godina starosti pod stručnim nadzorom.

Maro Mini je otvoren minimalno 4 sata dnevno, a u visokoj sezoni 6 sati dnevno. Maro Maxi (7-12) - posebno opremljen prostor namijenjen dobnoj skupini od 7 do 12 godina starosti sa organiziranim zabavnim aktivnostima pod nadzorom stručnog osoblja. Maro Maxi je otvoren minimalno 4 sata dnevno, a u visokoj sezoni 6 sati dnevno.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Vodeni svijet & SPA

Dok vas sunce grli svojim zrakama, vi se prepustite opuštanju na očaravajućoj plaži Val Parentino Family ili kraj atraktivnih hotelskih Activity bazena. 

Spustite se s djecom niz vodeni tobogan, a zatim se poigrajte s njima u plitkom bazenu za bebe. Kvalitetno vrijeme za sebe potražite u Sun&Spa Wellnessu uz aromatičnu masažu na otvorenom ili saune. 

Wellnes prostor i bazeni koriste se u skladu s preporukama HZJZ!