Početak ljeta u popularnom Bolu na Braču! Odmorite se na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM i opustite u bogatoj Wellness & SPA oazi Hotela Elaphusa 4*, a sve za 2 osobe...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Atraktivni sadržaji i luksuzan smještaj u hotelu Elaphusa te blizina prelijepih plaža garancija su nezaboravnog odmora... Kupon vrijedi od 01.06. do 02.07.2021.

Dok na svom odmoru uživate na Zlatnom ratu i drugim atrakcijama otoka Brača, želite se moći maksimalno odmoriti i opustiti u svojoj hotelskoj sobi.

Sobe u hotelu Elaphusa osvajaju svojom prostranošću i udobnošću, a gosti posebno hvale njihovu čistoću. Većina soba ima balkon, mnoge od njih i s lijepim pogledima na more i Zlatni rat. Sve vrste soba sadrže klima-uređaj, minibar i satelitsku TV s ravnim ekranom, besplatni Wi-Fi internet.

STANDARD DVOKREVETNA SOBA (19 m²) sadrži veliki bračni krevet te kupaonicu s kadom i sušilom za kosu. Opremljena je mini barom, LCD TV-om sa satelitskim programima, telefonom i sefom.

STANDARD DVOKREVETNA SOBA S MORSKE STRANE S BALKONOM (21 m²) smještena je u dijelu hotela okrenutom prema moru. Sadrži balkon veliki bračni krevet te kupaonicu s kadom i sušilom za kosu. Standardni sadržaji uključuju LCD TV sa satelitskim programima, mini bar, telefon i sef.

SUPERIOR DVOKREVETNA SOBA (27 m²) su novouređene i prostrane, sadrže kauč ili naslonjač na rasklapanje te kupaonicu s kadom i sušilom za kosu. Standardni sadržaji uključuju LCD TV sa satelitskim programima, mini bar, telefon i sef.

SUPERIOR DVOKREVETNA SOBA S MORSKE STRANE S BALKONOM (31 m²) su novouređene, prostrane sobe smještene su na morskoj strani hotela. Sadrže balkon, 2 spojena kreveta i sofa na rasklapanje te kupaonicu s kadom i sušilom za kosu. Standardni sadržaji uključuju LCD TV sa satelitskim programima, mini bar, telefon i sef.


Ulaz u Wellness & SPA oazu je GRATIS za vrijeme boravka (za starije od 16 godina): unutrašnji bazen i whirlpool sa grijanom morskom vodom, vanjski bazen i whirlpool sa morskom vodom, infracrvena sauna, turska sauna, relax soba sa grijanim vodenim i keramičkim ležajevima, tuš iznenađenja, rimske saune (Laconium i Caldarium) + ogrtač i papuče u sobi !

Thalasso Wellness centar Bluesun hotela Elaphusa predstavlja vam širok izbor tretmana lica i tijela baziranim na blagodatima morske vode. 

Na više od 4000 m2 dizajnerski uređenog prostora, naš Thalasso Wellness centar obuhvaća: 13 soba za tretmane; VODENI SVIJET: unutarnji bazen i hidromasažni whirlpool s grijanom morskom vodom, vanjski bazen i hidromasažni whirlpool s morskom vodom, vanjski dječji bazen, terasu za sunčanje; ZONA OPUŠTANJA: prostor za sunčanje kod vanjskog bazena, SPA oaza s vodenim krevetima i keramičkim grijanim ležajevima, opuštajuće niše, wellness vital-bar, meditacijski vrt; SVIJET SAUNA: rimski Laconium - kromoterapija na 37°C, rimski Caldarium - kromoterapija na 40°C, turska sauna (45°C - 50°C), infracrvena sauna (50°C), finska sauna (80°C - 95°C).

U Elaphusi se ponosimo hranom – naše su namirnice svježe, lokalne i organski uzgojene, a pripremaju ih vrhunski chefovi. 

Hotelski restoran nudi obilne i kvalitetne obroke. U hrani ćete uživati u ugodnom interijeru ili na terasi s pogledom na šumu i more.