Iskonski proljetni predah koji će Vam vratiti energiju u predivnom Umagu! Vrhunski Garden Palace Resort poziva Vas na 3 dana/ 2 noćenja za 4 ili 6 osobe uz GRATIS parking, već od samo 829 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealna prilika da uživate u mediteranskim ljepotama sunčanog Umaga! Ukoliko trebate iskonski odmor koji će Vam vratiti energiju, odmaknuti misli od stresne svakodnevice onda trebate Garden Palace! Kupon vrijedi isključivo od 21.05.21. do 12.06.21.

Garden Palace Resort

Resort sadržava četri objekta na tri kata. Opremljen je dizalima za Vaš potpuni odmor i kako bi se što manje umarali. 

O resortu:
Luksuzno opremljeni apartmani s bazenom te prekrasnim pogledom na umaški zaljev i marinu. Garden Palace Resort nalazi se u Umagu, gradu poznatom po ATP turniru koji se tu održava svake godine. Idealno smješten na glavnom gradskom šetalištu te istovremeno uz samo more, savršena je baza za šetnju i istraživanje skrivenih kutaka Umaga, uz uživanje u veličanstvenom pogledu na zaljev i marinu.

U sklopu resorta se nalaze: recepcija (0-24)), prostrana vanjska terasa s jedinstvenim pogledom na zaljev i marinu, klima u svakoj smještajnoj jedinici, sef u svakoj smještajnoj jedinici, SMART TV u svim apartmanima, besplatan Wi-Fi, dječji krevetić (na upit i ne naplaćuje se), parking.

 

Ponude uključuju: 3 dana/ 2 noćenja u standard apartmanu + besplatan parking za 1 vozilo + besplatan WI-FI u sobi, sve za 4 ili 6 osoba. 

Dodatna pogodnost: voucher s popustom od 15 % popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu u sklopu resorta.

U blizini resorta:
Ispred hotela je glavna gradska šetnica koja vodi do centra grada i do ACI marine. ATP i sportski centar Stella Maris nalazi se svega 1,5 km od resorta. Park za djecu i rekreacijski park nalaze se na šetnici. Cesta i šetnica uz more pogodne su za bicikliranje, rolanje, trčanje i ostale sportove.

Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 488 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.