[SPLIT] Kosa Vam je beživotna? Za Vas smo u Studiju Ksenija pripremili intenzivnu kuru keratina za kosu poznatu i kao brazilsko feniranje po fenomenalnoj cijeni - samo 349 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVI LOOK! Pravo je vrijeme za promjenu! Želite tu promjenu priuštiti sebi ili pak kao poklon nekoj dragoj osobi? Svakako ne propustite potpuni tretman koji će osvježiti vašu kosu! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021.

Što keratin zapravo čini našoj kosi? Keratin služi kao defibrilator kada ste od svoje kose već odustali.

Ako vam je kosa ostale beživotna i suha, ovo je upravo tretman koji vam je potreban. 

Boravak u zadimljenim prostorima, neadekvatna  njega, pregrubo rukovanje kosom ili prečesta uporaba pegle ili figara iscrpljuju kosu, ona se nema vremena oporaviti.

Ako se pogledate u ogledalo i uočite da je vaš sjaj manje nego zdrav, da su vrhovi ispucali i da vam se kosa ne kreće sa jednakim poletom, vrijeme je da posjetite frizerki salon.

Govorimo o keratinskom tretmanu, ponekat poznatom i kao brazilsko feniranje. 

Tretman je namijenjen oživljavanju suhe, lomljive i beživotne kose te traje otprilike 2 sata. Potrebno vrijeme varira s obzirom na dužinu i gustoću kose

Na čistu djelomičnu suhu kosu nanosi se bogati keratinski pripravak. Zatim je potrebno kosu fenirati i fiksirati keratinska vlakna unutar vlasi peglanjem na visokoj temperaturi. Slijedećih nekoliko dana ne smijete oprati kosu i za trajniji rezultat još je nekoliko puta ispeglajte.