Paket za svježe, blistavo i mladoliko lice uz The Room Beauty & Hair u Osijeku! Radiofrekvencija lica, Afrodita anti - age maska za lice, piling, masaža lica... samo 159 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obnova i buđenje kože vašeg lica uz odličan paket iz salona The Room Beauty & Hair u Osijeku! Kupon vrijedi do 30.06.2021.

RADIOFREKVENCIJA LICA - svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. Tretman je brz, ugodan i učinkovit. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem se pojačava mišićni tonus i smanjuju bore. RF zagrijava vlakna kolagena u dermisu (dublji sloj kože) do određene temperature, pospješuje cirkulaciju i dovodi do njihove kontrakcije te stimulira obnavljanje kolagena. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.

PILING

Otklanjanje odumrlih stanica s kože lice nakon čega je koža čista, glatka i blistava.

MASAŽA

Masaža je jedan od najstarijih oblika komunikacije. Ona je učinkovita pomoć pri opuštanju, pomaže ublažavanju stresa, smanjuje napetost i bolove u mišićima, olakšava glavobolje, pomaže kod problema sa spavanjem, ali je i jedan od najučinkovitijih saveznika u borbi protiv omraženog celulita. Masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije te se na taj način stanice čiste, njeguju i pune.