10% POPUSTA

Osjetite atmosferu Sarajeva u proljeće ili rano ljeto! Pansion Stari Grad u srcu Sarajeva, na samoj Barščašiji očekuje Vas na 3 dana/ 2 noćenja za 2 osobe i za samo 419 kn!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Za djecu do 10 godina je besplatan boravak ako koriste isti krevet! Rok iskoristivosti kupona je 30.07.2021.

 Pansion Stari Grad je mali luksuzni  sarajevski hotel koji se nalazi u srcu starog dijela  grada. 

Smješten  je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: 

Gradska vijećnica, 

Muzej grada Sarajeva, 

Gazi Husrev-begova džamija, 

stara pravoslavna crkva,

Katedrala Srca Isusova, 

Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.

 

Pansion Stari Grad postoji od 2007 godine i nudi smještaj  u stilu osmanske i bosanske arhitekture. Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja. Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imat ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!

 Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe,  trokrevetne, dvokrevetne i  jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatnu kupaonicu, kabelski TV program, klimatizirani uređaj, besplatno internet povezivanje, protupožarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba.

Terasa i sobe imaju prelijep pogled na poznatu olimpijsku planinu Trebević.

Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za vas. Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno na recepciji . Na recepciji možete dobiti besplatne mape, upute i informacije  o obilasku grada i gradskom prometu.

Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora , nalazi se uz pansion i dodatno se plaća.