Još snažnije rješenje protiv vidljivih znakova starenja kože! Uklonite nepravilnosti i oštećenja na koži, izgledajte zdravo, mladoliko i osjećajte se fantastično uz DermaWand Pro!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DermaWand Pro je revolucionarni uređaj koji koristi radiofrekvencijsku terapiju kože i pruža profesionalne revitalizirajuće rezultate kod kuće! DermaWand Pro set sadrži: DermaWand Pro uređaj + torbicu za pohranu + upute za uporabu! Kupon vrijedi do 01.07.2021.

DermaWand Pro je jedinstveni sustav njege kože protiv starenja koji je potpuno siguran za korištenje kod kuće! Vaša će koža blistati kao nikad do sad!

Primjećujete li bore na licu, vratu, bore smijalice, bore oko očiju ili druge nepravilnosti na licu i koži? Osjećate li da vam koža više ne blista kao nekada, da je izgubila elastičnost i zdrav izgled? Predstavljamo senzacionalno, poboljšano, jednostavno i brzo rješenje da povratite mladost i svježinu svojoj koži, DermaWand Pro uređaj za njegu kože!

Novi poboljšani dizajn ● vidljivo umanjuje pojavu bora, sitnih linija i nepravilnosti ● učvršćuje opuštenu kožu ● smanjuje natečenost ● minimizira pore i neujednačenu teksturu ● dugotrajni rezultati

DermaWand Pro je revolucionarni uređaj koji koristi radiofrekvencijsku terapiju kože. U svijetu profesionalnih kozmetičara, dermatologa i stručnjaka za njegu kože, ova se tehnika primjenjuje svakodnevno. Radiofrekvencijska terapija kože izrazito je učinkovita za smanjenje bora, sitnih linija, bora oko očiju i za učvršćivanje oslabljene kože. Redovita terapija radiofrekvencijom zategnut će opuštenu kožu, umiriti natečenost i smanjiti nepravilnosti kože!

DermaWand Pro radi na principu od 100.000 mikro impulsa u sekundi koji masiraju kožu i poboljšavaju cirkulaciju dovodeći svježu krv, kisik i hranjive tvari na površinu kože. DermaWand Pro uređaj za njegu kože povratit će mladolik i zdrav izgled kože u samo nekoliko minuta tretmana dnevno!

Ukupno 12 razina ● poboljšan, vitak dizajn za ugodnije rukovanje ● tijelo uređaja koje bolje prianja i ne kliže se!

DermaWand Pro je unisex! Mogu ga koristiti i žene i muškarci! Idealan je za kombiniranu, suhu, normalnu, masnu ili osjetljivu kožu!

Na kojem principu radi DermaWand Pro?

Termalna energija - nježni mikro impulsi radiofrekvencije dovode toplinsku energiju ispod površine kože. Povećavanje temperature gornjeg sloja kože može doprinijeti zdravom izgledu kože.

Trenutna stimulacija - tehnologija nove generacije DermaWand Pro uređaja stimulira kožu kroz 100.000 mikro impulsa u sekundi, stvarajući učinak masaže. Tom se masažom potiče cirkulacija koja na površinu kože donosi svježu krv, hranjive tvari i kisik.

Oksigenizacija - patentirana tehnologija DermaWand Pro uređaja za njegu kože odašilje O3 kupajući vašu kožu obogaćenim kisikom i svježinom. Prilikom tretmana, osjetit ćete svjež miris, kao nakon kiše. Obogaćeni kisik može pomoći udahnuti nov život vašoj koži. A DermaWand Pro tehnologija može pomoći i u smanjenju veličine pora.

Više o proizvodu pogledajte OVDJE!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail office@bctv.hr s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno 29 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem).