Fascinantna ljepota i čisti zrak Plitvičkih jezera! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Lyra 4*, sve za 2 osobe i dijete do 12 g. uz promatranje zvijezda iz TELESKOPA, samo 1349 kn!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz prethodnu najavu hotel omogućuje i hranu prilagođenu specijalnim dijetnim zahtjevima! Odredište gdje ćete pronaći prijeko potreban mir uz moderni smještaj za potpunu udobnost! Kupon vrijedi od 05.06.21 do 31.07.21.

Hotel Lyra Plitvice s 4* je dizajniran u opuštajućem zelenom okruženju u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Arhitektski imajući na umu potrebe putnika 21. stoljeća, savršeno je odredište od kojeg će istraživati ​​ovaj fascinantni dio Europe.

Hotel se može pohvaliti nizom mogućnosti za lagodan odmor: od modernog bara i restorana u kojima se poslužuju ukusna domaća jela i naravno, do nezamislivo ugodne sobe. Štoviše ima na raspolaganju Vam je i besplatno parkiranje.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom (bogati buffet doručak od 7 do 11 h), smještaj u dvokrevetnoj superior sobi s terasom (27 m2) + teleskop za promatranje zvijezda + besplatno korištenje teretane + piće dobrodošlice + svaki dan domaća turska kava ili čaj + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Lyra je bila katalizator promjena, obnavljajući seosko gospodarstvo i okupljajući sve etničke zajednice. Neprestano tražimo načine podrške lokalnoj zajednici i potičemo ih da nam se obrate i sudjeluju u našim projektima.

Dodatne pogodnosti ponude: jedno dijete do 12 godina u sobi s roditeljima bez dodatnog kreveta besplatno! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Naša se hrana dobiva lokalno kad god je to moguće, a poljoprivrednici i pekari iz cijele regije imat će priliku ponuditi svoje proizvode našim gostima. Također smo tražili da zaposlimo ljude iz različitih zajednica, uključujući i preko granice u Bosni, kako bi njihov život i našu budućnost bili svjetliji.

Bilo da je to radionica, konferencija, sastanak ili poticaj, Lyra Hotel je savršeno mjesto za vaš sljedeći poslovni događaj. Dvije moderne dvorane za sastanke s vrhunskom opremom, ukusnom domaćom hranom i pićem koji se poslužuju u hotelskom restoranu i za vrijeme pauze za kavu, prostrani vrtni prostor za timske aktivnosti i na sve to mjesto, ljubazno i ​​iskusno osoblje...

Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu na mail reservations@lyraplitvice.com ili telefon 053 330 050 ili mobitel 091 225 5444 u vremenu od 09 do 19 h. ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@lyraplitvice.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!