NOVO! Azurni ukras Istre- Rovinj! Uživajte u čistom luksuzu u rano ljeto uz Boutique Hotela Natka 4* na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + GRATIS parking, već od SAMO 849 kn!!!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u šarmantnim ulicama jednog od najslikovitijih mjesta u Istri, Rovinju. Odaberite vrstu smještaja! Rok iskoristivosti kupona je u periodu do 20.06.2021.

Luxury boutique Natka

Pomno dizajniran i opremljen oduševit će Vas od prvog koraka.

Luksuzni smještaj s uslugom doručka Boutique Natka Luxury nalazi se na 1,5 km od akvarija i marine u Rovinju, a nudi restoran i bar u sklopu objekta. U cijelom je objektu moguće koristiti besplatni WiFi.

Uživajte u usluzi i ljubaznosti osoblja koje će Vam je na raspolaganju za sve upite, također Vas može savjetovati i uputiti u kulturne i gastronomske tajne Rovinja i Istre, te vam dati bicikle za razgledavanje okolice, rekreaciju ili odlazak na plažu. Smještaj se nalazi u blizini centra Rovinja, lagane šetnje cca 5 minuta.

1 dijete do 6 godina boravi besplatno!

SMJEŠTAJ
Dvokrevetna soba Deluxe
Veličina: 23 m²
Sadržaj: Sve klimatizirane sobe sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim programima, prostor za sjedenje s kaučom, mini bar i sef. Vlastita kupaonica opremljena je tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Na raspolaganju su ogrtači i papuče.
Odaberite željenu opciju sa ili bez balkona.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona: email - bundobookbusiness@seznam.cz ili tel: 0923266048 (zvati 09-21h), a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.

ROVINJ

Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora. 

Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina. Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje. Rovinj ima mnoštvo vjernih gostiju koji dolaze iz svih krajeva svijeta i razvio se u popularno turističko odredište.