Uronite u rani ljetni odmor uz predivni Orebić na 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE LIGHT uslugom u Aminess Bellevue Hotelu 4* uz uživanciju u bazenu + parking, sve za 2 osobe i od samo 1699 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina u sobi s dvoje odraslih na pomoćnom ležaju GRATIS! Ako vam je potreban potpuni mir, potražite osamljeni kutak u jednoj od brojnih uvala! Kupon vrijedi do 01.07.21.

Aminess Bellevue Hotel****

Sofisticiran smještaj u čarobnom mediteranskom ambijentu

Smješten na spektakularnoj lokaciji uz more, u poznatom vinarskom kraju Hrvatske, hotel Aminess Bellevue izmamit će vam uzdah svojom klasičnom elegancijom boje tamnocrvenog vina. Izgrađen je davne 1935. kada je slovio za jednu od najljepših lokalnih građevina i potpuno obnovljen u duhu pomorske tradicije Orebića. 

Iz luksuznih soba našeg hotela uživat ćete u božanstvenom pogledu, dok vas od centra grada dijeli samo kratka šetnja. Do Korčule je svega 15 minuta plovidbe, a do plaže i bazena doslovno koraci. Uživajte u srdačnoj usluzi i profinjenom ambijentu s pogledom na tirkiznu ljepotu južne Dalmacije.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi superior s balkonom prema moru + 2 x All Inclusive light usluga (bogat buffet doručak, ručak i večera + piće u restoranu za vrijeme ručka i večere - točeno bijelo i crno vino, pivo, bezalkoholna pića, mineralna voda) + slatkovodni vanjski bazen s ograničenim brojem ležaljki i suncobrana + besplatan Wifi pristup + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Sobe i suiteovi

Duh pelješke povijesti uhvaćen u detaljima. U hotelu Aminess Bellevue očekuju vas ukusno redizajnirani interijeri inspirirani orebićkom tradicijom pomorstva. 

Plaže i bazeni

Hotel Aminess Bellevue goste oduševljava svojom lokacijom tik do plaža satkanih od bijelih kamenčića, vitkih borova i čarobnog pogleda na Korčulu. Odabirom našeg hotela, ispunit ćete sve preduvjete za opuštajući odmor na Pelješcu.

Naši će vas ljubazni zaposlenici poslužiti jelima lokalne i međunarodne kuhinje, a svaki ćete dan imati dovoljno izbora i prilika za nove okuse. Navečer sjednite u piano bar s terasom i otkrijte zašto je već godinama centralno mjesto okupljanja naših gostiju.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 00385 52 858 600. ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@aminess.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Orebić leži na JZ poluotoka Pelješca, ispod brda Sv. Ilije, s pogledom na grad Korčulu od koje ga dijeli 15 min. vožnje brodom. Ime je dobio po obitelji pomorskih kapetana Orebić koji su ovdje obnovili kaštel 1586. 

Orebić je oduvijek bio okrenut moru i dobrim vjetrovima. Nekada iščekujući brodove koji su trubama pozdravljali mještane, a danas putnike na odmoru. Od Dubrovnika ga dijeli tek 112 km pa je izvrsno odredište za one koji žele posjetiti Dubrovnik, a skloni su mirnijim mjestima.