Uživajte u biseru Jadrana - DUBROVNIKU ovog LIPNJA uz 2, 4 ili 7 noćenja s doručkom u Hotelu Aquarius + piće dobrodošlice i gratis parking, sve za 2 osobe i uz do 55 % popusta, od samo 1249 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine GRATIS! Ovog ljeta uvjerite se u neodoljivu ljepotu Dubrovnika i bogatu povijesnu baštinu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Kupon vrijedi od 01.06.21. do 01.07.21.

Obje ponude su sa smještajom u standardnoj sobi s balkonom!

O NAMA

Mi smo ugodan i šarmantan mali obiteljski hotel kojemu je zadovoljstvo naših gostiju na prvome mjestu. Ponosni smo na naš biser i sretni što možemo biti dio vaših nezaboravnih trenutaka provedenih u prelijepom Dubrovniku!​

Aquarius nudi smještaj u 20 soba i 4 apartmana smještenih na 4 kata. Sve smještajne jedinice su klimatizirane, kupaone s tušem su opremljene standardnom kupaoskom galanterijom, te sušilom za kosu. Sve sobe sadrže minibar, satTV, telefon i besplatan pristup internetu (wifi) za goste hotela.  

Hotel Aquarius je smješten u urbanom centru Dubrovnika - Uvali Lapad, 350m od najbliže plaže. Stari Grad - povijesni dio Dubrovnika, udaljen je približno 3km, te lako dostupan (gradski prijevoz ili taxi).

Nalazimo se u Uvali Lapad, u urbanom centru Dubrovnika. Sa ulice Mata Vodopića dolazite u hotel na glavni ulaz s prednje strane. Ukoliko stižete automobilom ili motociklom potrebno je koristiti se ulicom Petra Zoranića kako biste stigli na parking hotela - s kojeg ulazite u hotel uz pomoć stražnjeg ulaza sa parkinga.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 020 456111! Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail uz broj kupona po aktivaciji kupona: sales@hotel-aquarius.net!

SADRŽAJI HOTELA:

- 24 smještajne jedinice

- a la carte restoran & buffet

- vanjski bazen

- recepcija dostupna 24h 

- klimatizirano, besplatan WiFi, besplatan parking 

- šljunčana plaža 350m od hotela