3 dana/2 noćenja sa večerom i korištenje bazena, sve za 2 osobe u apartmanima Villa Corinthia 3* / Villa Gorica I i II 4* u Baški na Krku + uključene ulaznice za 3 akvarija i špilju - 999 kn!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fenomenalna ponuda za početak ljeta na otoku Krku po senzacionalnoj cijeni u koju su uključene i ulaznice za poznate atrakcije - 3 akvarija i špilja! Kupon vrijedi do 26.06.2021.

U cijenu su uključene ulaznice za 

● Akvarij Baška

Akvarij-terarij Krk

Tropski akvarij Krk

Špilja Biserujka

Smješten na atraktivnoj lokaciji, samo nekoliko minuta hoda do poznate Vele plaže u Baški, turistički kompleks Ville Corinthia sastoji se od 10 samostojećih vila, od kojih svaka sadrži dva praktično uređena apartmana. Gosti Ville Corinthia na udaljenosti od 250 m mogu koristiti 2 vanjska bazena kompleksa Ville Gorice I i II., kao i prostrani vanjski prostor okružen zelenilom s mjestima za roštiljanje.

Klimatizirani apartmani, opremljeni s Internetom (Wi-Fi), SAT-TV-om i sefom.

Moderno uređeni apartmani Ville Gorice I, udaljeni samo 200m od plaže, sa zajedničkim vanjskim bazenom i roštiljem. Apartmani su opremljeni klimom, Internetom i SAT-TV-om. Svaki apartman na raspolaganju ima jedno parkirno mjesto.

Moderno uređeni apartmani Ville Gorice II, udaljeni samo 300m od plaže, sa zajedničkim vanjskim bazenom. Apartmani su opremljeni klimom, Internetom i SAT-TV-om. Svaki apartman na raspolaganju ima jedno parkirno mjesto.

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku. Krasi je jedna od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, duga skoro 2 km.

Akvarij Baška pruža vam jedinstveni doživljaj morskog svijeta i podmorja hrvatskog Jadrana. Bogatstvo i raznovrsnost jadranskih riba (morska mačka, murina, jastog, kirnja, hobotnica...) prikazani su u dvadesetijednom akvariju i 35m3 mora. U sklopu akvarija nalazi se jedna od najvećih zbirki jadranskih školjki i puževa u Hrvatskoj. Posjetite nas u samom centu Baške i razgledajte više od 100 vrsta riba i 400 vrsta školjki i puževa na prostoru od cca 200m2.

Akvarij-terarij Krk pružit će Vam nezaboravan doživljaj upoznavanja s raznolikošću slatkovodne faune Hrvatske i svijeta. Svojim posjetiteljima nudi razgledavanje 20 terarija s oko dvadesetak vrsta egzotičnih životinja te 20 akvarija s preko 35 m³ vode, u kojima živi više od 300 primjeraka slatkovodnih riba hrvatskih i svjetskih rijeka i jezera. Krokodil kajman, azijska boa, iguana, jemenski kameleon, japanski šaran, štuka i kečiga samo su neki od zanimljivijih stanovnika najvećeg akvarija-terarija u regiji.

Prvi tropski akvarij u Hrvatskoj (Krk) pruža vam jedinstveni doživljaj morskog i slatkovodnog svijeta tropskih krajeva. Bogatstvo i raznovrsnost tropskih riba (koraljni morski pas, piranha, riba klaun, diskusi, koralji...) upotpunjeno je zbirkom školjki i puževa tropskih krajeva. Posjetite nas u samom središtu grada Krka i razgledajte više od 100 vrsta riba i oko 200 vrsta školjki i puževa.

Biserujka je špilja koja se nalazi na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka, na graničnom području općina Omišalj i Dobrinj, ponad uvale Slivanjska, nedaleko sela Rudina. Osvjetljivanjem špilje znatno je porastao interes za postojeće bogatstvo podzemne galerije brojnih stalaktita, stalagmita i kalcitnih stupova. Svojom dužinom od približno 110 m i veličinom svog podzemnog prostora unutrašnjost zaista oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. Temperatura u špilji je u toku čitave godine od 10 do 13o C, a povremeno procjeđivanje, kapanje sa stropova ili vlaženje u podzemlju je samo iza kišnih razdoblja. Uređenim i sigurnim stazama prolaz kroz špilju dostupan je svima-od djece do starijih osoba.