3 dana/2 noćenja sa večerom i korištenje bazena, sve za 2 osobe u apartmanima Villa Corinthia 3* / Villa Gorica I i II 4* u Baški na Krku + uključene ulaznice za 3 akvarija i špilju - 999 kn!

19 prodanihMožete kupovati i dalje!

Fenomenalna ponuda za početak ljeta na otoku Krku po senzacionalnoj cijeni u koju su uključene i ulaznice za poznate atrakcije - 3 akvarija i špilja! Kupon vrijedi do 26.06.2021.

U cijenu su uključene ulaznice za 

● Akvarij Baška

Akvarij-terarij Krk

Tropski akvarij Krk

Špilja Biserujka

Smješten na atraktivnoj lokaciji, samo nekoliko minuta hoda do poznate Vele plaže u Baški, turistički kompleks Ville Corinthia sastoji se od 10 samostojećih vila, od kojih svaka sadrži dva praktično uređena apartmana. Gosti Ville Corinthia na udaljenosti od 250 m mogu koristiti 2 vanjska bazena kompleksa Ville Gorice I i II., kao i prostrani vanjski prostor okružen zelenilom s mjestima za roštiljanje.

Klimatizirani apartmani, opremljeni s Internetom (Wi-Fi), SAT-TV-om i sefom.

Moderno uređeni apartmani Ville Gorice I, udaljeni samo 200m od plaže, sa zajedničkim vanjskim bazenom i roštiljem. Apartmani su opremljeni klimom, Internetom i SAT-TV-om. Svaki apartman na raspolaganju ima jedno parkirno mjesto.

Moderno uređeni apartmani Ville Gorice II, udaljeni samo 300m od plaže, sa zajedničkim vanjskim bazenom. Apartmani su opremljeni klimom, Internetom i SAT-TV-om. Svaki apartman na raspolaganju ima jedno parkirno mjesto.

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku. Krasi je jedna od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, duga skoro 2 km.

Akvarij Baška pruža vam jedinstveni doživljaj morskog svijeta i podmorja hrvatskog Jadrana. Bogatstvo i raznovrsnost jadranskih riba (morska mačka, murina, jastog, kirnja, hobotnica...) prikazani su u dvadesetijednom akvariju i 35m3 mora. U sklopu akvarija nalazi se jedna od najvećih zbirki jadranskih školjki i puževa u Hrvatskoj. Posjetite nas u samom centu Baške i razgledajte više od 100 vrsta riba i 400 vrsta školjki i puževa na prostoru od cca 200m2.

Akvarij-terarij Krk pružit će Vam nezaboravan doživljaj upoznavanja s raznolikošću slatkovodne faune Hrvatske i svijeta. Svojim posjetiteljima nudi razgledavanje 20 terarija s oko dvadesetak vrsta egzotičnih životinja te 20 akvarija s preko 35 m³ vode, u kojima živi više od 300 primjeraka slatkovodnih riba hrvatskih i svjetskih rijeka i jezera. Krokodil kajman, azijska boa, iguana, jemenski kameleon, japanski šaran, štuka i kečiga samo su neki od zanimljivijih stanovnika najvećeg akvarija-terarija u regiji.

Prvi tropski akvarij u Hrvatskoj (Krk) pruža vam jedinstveni doživljaj morskog i slatkovodnog svijeta tropskih krajeva. Bogatstvo i raznovrsnost tropskih riba (koraljni morski pas, piranha, riba klaun, diskusi, koralji...) upotpunjeno je zbirkom školjki i puževa tropskih krajeva. Posjetite nas u samom središtu grada Krka i razgledajte više od 100 vrsta riba i oko 200 vrsta školjki i puževa.

Biserujka je špilja koja se nalazi na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka, na graničnom području općina Omišalj i Dobrinj, ponad uvale Slivanjska, nedaleko sela Rudina. Osvjetljivanjem špilje znatno je porastao interes za postojeće bogatstvo podzemne galerije brojnih stalaktita, stalagmita i kalcitnih stupova. Svojom dužinom od približno 110 m i veličinom svog podzemnog prostora unutrašnjost zaista oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. Temperatura u špilji je u toku čitave godine od 10 do 13o C, a povremeno procjeđivanje, kapanje sa stropova ili vlaženje u podzemlju je samo iza kišnih razdoblja. Uređenim i sigurnim stazama prolaz kroz špilju dostupan je svima-od djece do starijih osoba.