Wellness&spa uživancija samo za Vas, iskonski predah uz luksuzni Heritage Hotel Mašković Han u Vrani na 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe i večerom u slijedovima - samo 1999 kn!

Za Vas smo pripremili posebni paket koji spaja najbolje od vrhunskog smještaja u Heritage hotelu Maškovića Han.. U cijenu uključene i ulaznice za muzej u sklopu objekta! Kupon vrijedi do 30.06.2021.

Posjetite mističnu Vranu i istražite mjesto gdje je Orijent susreo Mediteran uz poseban ambijent i romantični aranžman Heritage Hotela Mašković Han!

Heritage Hotel Mašković Han
Izgradnja Mašković Hana započela je 1644.godine po naređenju i sredstvima Jusufa Maškovića, porijeklom iz Vrane, visokog dostojanstvenika na sultanovom dvoru i vrhovnog admirala turske flote.

Han je trebao biti ljetnikovac/rezidencija samog Maškovića kada se iz Carigrada vrati u svoj rodni kraj. Zamišljen je kao raskošna monumentalna i moderna građevina koja bi imala svu potrebnu udobnost, uključujući i tursko kupatilo – hamam.

U izgradnju su uložena značajna novčana sredstva, te je na njemu radilo čak 500 radnika dnevno. 1645. godine Mašković sa 60 000 ratnika osvaja Kretu, a plemenitost koju je ukazao prema zarobljenim mletačkim vojnicima i građanima uzdiže ga među najuzornije ratnike svih vremena, ali izaziva bijes sultana koji ga poziva na dvor gdje Mašković biva smaknut.

U ponudi je uključeno PRIVATNO korištenje wellness i SPA zone u trajanju od 90 minuta (hidromasažna kada, relax zona, finska sauna) te 1 večera u 3 slijeda!

*Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Njegova tragična sudbina ostavlja trag i na Hanu koji nije dovršen u planiranom nego u mnogo skromnijem obliku.

SMJEŠTAJ

14 dvokrevetnih soba (10 soba sa francuskim ležajem i 4 sobe sa razdvojenim krevetima – twin ležajevi) i 2 de luxe apartmana.

Sobe i apartmani raspolažu sa SAT TV, kupatilom (svako kupatilo ima fen, šampone za tuširanje i kosu), sef, mini bar, klima.
Sve dvokrevetne sobe su veličine 21 m2, dok su apartmani 40 m2.

RESTORAN / GASTRO PONUDA

Restoran se nalazi na mjestu nekadašnje džamije i njezin je prepoznatljiv vanjski izgled. Isto tako, unutrašnjost restorana sadrži očuvane elemente džamije (utori u zidovima koji su nekad služili za galeriju, lukovi oko prozora i vrata itd.).
Ideja i filozofija gastro ponude je u svježim, sezonskim namirnicama koje se nabavljaju od lokalnih dobavljača. Zastupljene su mediteranska i orijentalna kuhinja.

Obavezna predrezervacija željenog termina na br.tel. 023/ 333 230 od 09:00 do 18:00 h (svaki dan)! ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: info@maskovicahan.hr ili na broj tel: 023/ 333 230  od 09:00 do 18:00h (svaki dan) uz KOD i ID kupona.