NOVO! Moderni dizajn za mediteransko uživanje u Splitu! Rooms Oasis Life pozivaju Vas na odmor uz 2 ili 3 noćenja s doručkom uz Wellness & Fitness guštanje, sve za 2 osobe i od samo 1349 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite živopisnu atmosferu grada pod Marjanom... Vrhunski Rooms Oasis Life oduševit će Vas od prvog koraka! Parking je GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 20.05.21. do 23.05.21. ili od 27.05.21. do 30.05.21.

Objekt Rooms Oasis Life nalazi se na mirnom mjestu u Splitu, na samo par minuta laganog hoda od popularne plaže Žnjan. Dizajnersko uređenje u skladu s trendovima, zasigurno će Vam svaki detalj Vam zapeti za oko. Uživajte u potpunoj udobnosti koju će Vam ovaj moderan smješaj priuštiti...

Rooms Oasis Life obuhvaća sezonski vanjski bazen, finsku saunu i hidromasažnu kadu. Prepustite se svim čulima te pronađite prijeko potreban mir od stresne svakodnevice. 

Svakodnevno se poslužuje bogati bife doručak. Za željne rekreacije i ljubitelje aktivnog života na raspolaganju Vam je i mala teretana. 

SMJEŠTAJ
Pomno dizajnirane za Vašu udobnost.
Sadržaj: klimatizirane te imaju radni stol, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu i besplatan WiFi u cijelom objektu.

U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište. Trgovački centri Mall of Split i City Center One Split udaljeni su 2,5 km. Zračna luka Split nalazi se na 22 km.

SPLIT
Grad Split smješten je u najtoplijoj regiji sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu jadranske istočne obale.

Njegova blaga klima, sa 2700 sunčanih sati godišnje, čini ga oazom u kojoj, zaštićeno od vjetra, zimi možete uživati ​​i na suncu.Industrijsko, sveučilišno i poslovno središte regije hrani svoju "zelenu dušu" na brdu Marjan smještenom na najzapadnijem dijelu poluotoka čiji šumoviti park udaljen od gradske buke pruža ugodne šetnje uz more.