Pokrenite se uz mini paket "Easy Fit - revolucija"! EMS Studio u Bestovju, uz 40% POPUSTA nudi Vam 2 EMS tretmana u pratnji trenera i savjetovanje s 3D analizom tijela, samo 349 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EMS - elektro stimulacija mišića: EFEKTIVNO - MOĆNO - SIGURNO uz Clean&Safe koncept rada! Kupon vrijedi do 04.07.2021.

Ponuda uključuje: 2 EMS tretmana + 1x savjetovanje + 1x3D skeniranje i analiza sastava tijela. Gore navedeni tretmani obuhvaćaju: pododijelo - pratnju osobnog trenera - proteinski napitak. 

ZAMJENITE KLASIČNI TRENING, EMS TRETMANOM!

Postignite vrhunske rezultate 20 minutnim EMS tretmanima, uz naš clean&safe koncept.

EMS je kratica za "električnu mišićnu stimulaciju". Na EMS tretmanu radite razne statičke ili dinamičke vježbe.

Nosite funkcionalno odijelo s elektrodama. Kroz ove elektrode prolaze bezopasni bioelektrični impulsi koji stimuliraju sve mišićne skupine u tijelu istodobno, a što čini vježbe, puno intenzivnijima nego kod uobičajenog vježbanja.

Također EMS stimulira i duboke skupine mišića.

Tretmanima s EMS stimulacijama povećavamo mišićnu masu, postižemo bolju kondiciju i performanse kao dopuna profesionalnom i amaterskom sportu, povećavamo izdržljivosti, razvoj maksimalne snage i pomažemo oblikovanju tijela.

Nije vam potrebna nikakva sportska oprema, sva potrebna opremu osigurava EMS Studio!

KORISNE I VAŽNE INFORMACIJE

• Na tretmane uvijek dolaziti zdrav

• Nije poželjno jesti 2 sata prije tretmana

• Nije poželjno dolaziti gladan

• Prije tretmana unositi dovoljno tekućine

• Nije vam potrebna nikakva sportska odjeća i obuća za tretman

• Svu potrebnu opremu vam mi osiguravamo

• Ugodan ambijent

• Kvalificirano i certificirano osoblje

• Visoko higjenski uvijeti SAFE & CLEAN

Molimo vas za suradnju, te da se pridržavate svih navedenih savjeta kako bi svi bili zadovoljni i sigurni!

- OBAVEZNA REZERVACIJA TERMINA na koji dolazite TOČNO! (ni ranije ni kasnije, kako bi nama osigurali potrebno vrijeme za kompletnu dezinfekciju prostora za svakoga od Vas); maximalalno se primaju 2 osobe; dezinficirajte ruke prilikom ulaska osiguranim dezinficijensom; ponuđene će biti maske i rukavice; izuvanje obuće i OBUVANJE JEDNOKRATNIH PAPUČA OBAVEZNO! (koristit ćete ih za svako kretanje prostorom van tatamija); čaše će biti isto jednokratne; nakon treninga (tuša) SVE KORIŠTENO PRVO ODLAŽETE U VREĆICU koju ćete dobiti s ostalom opremom, pa tek onda u kantu; garderoba i tuš su omogućeni svima kao i do sad; SAV PROSTOR ĆE SE DEZINFICIRATI IZA SVAKOGA OD VAS, STOGA VAS MOLIMO POŠTUJETE DOGOVORENO VRIJEME, BUDITE TOČNI I ODGOVORNI

Molim vas u slučaju bilo kakvih zdravstvenih promjena, kod kojih se osjećate loše, nazovete i odgodite termin. Potrudimo se svi zajedno, ostati zdravi, budimo odgovorni i aktivni.