Odmor u oazi palma u srcu Biograda uz Apartmane Dina! 3 dana/2 noćenja preko vikenda ili 4 dana/3 noćenja preko tjedna u Studio Apartmanu za do 4 osobe ili Apartmanu za do 6 osoba!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samo 500 koraka od plaže sa plavom zastavom, priuštite si savršeni odmor i opuštanje u Apartmanima Dina! U ponudu uključeno i besplatno korištenje zatvorenoga grijanog bazena! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji smještaja: za do 2+2 osobe ili 3 odrasle osobe za Studio Apartman ili za do 6 osoba za Apartman. Kupon vrijedi od 24.05. do 21.06.2021.

APARTMANI DINA nalaze se neposredno uz kamp šumu i plažu, na samo 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom, te samo nekoliko minuta hoda do prekrasne plaže Dražice u srcu Biograda.

Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana i novoopremljena te sada nudi punu udobnost u svojih 10 moderno opremljenih apartmana! Više pogledajte ovdje.

Svi apartmani, pored udobinh ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje s indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama i kuhinjskim priborom. 

Apartmani su opremljeni s TV-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima. Dio apartmana opremljen je sa sefom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu. 

U ponudu uključeno i besplatno korištenje zatvorenoga grijanog bazena!

Kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima da vas ni loše vrijeme ne može odvojiti od kupanja i uživanja, u Apartmani Dina nalazi se SPA centar koji se sastoji od grijanog i zatvorenog bazena sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Apartmanima i predrezervacija! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezno potvrditi predrezervaciju na info@dina-apartmani.hr 0993243740.