NOVO!!! FLIXBUS i Crno Jaje po prvi puta u akciji - autobusni prijevoz ZAGREB - BEOGRAD ili BEOGRAD - ZAGREB za samo 119 kn! Brzo ugrabite svoju kartu jer su količine ograničene!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dugo niste vidjeli svoje prijatelje ili obitelj diljem regije? Vrijeme je za nova putovanja! FLIXBUS, dobro poznati zeleni autobusi, ponovno spojili ZAGREB I BEOGRAD! Iskoristite kupon od 119 kn u jednom smjeru, izaberite dan i krenite na put. Zaslužili ste! Kupon vrijedi do 31.08.2021.

ODMAH po kupnji i primitku kupona morate se obavezno javiti Crnom Jaju na e-mail info@crnojaje.hr kako biste povratno dobili FlixBus kod kojeg ćete u FlixBus aplikaciji zamijeniti za kartu!

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima diljem Europe, nakon godine dana ograničenih putovanja, ponovno pokreće mrežu linija u punom opsegu. Ovog puta za vas izdvajamo putovanje iz Zagreba do Beograda. Beograd kao jedan od najvećih centara u regiji, dovoljno je blizu kuće, a dovoljno daleko kako bi se slobodno pohvalili novim međunarodnim putovanjem nakon dugo vremena. 

FlixBus za vrijeme putovanja svojim putnicima osigurava kvalitetno iskorišteno vrijeme. Nešto više od pet i pol sati provedenih u autobusu na putu do Beograda ili natrag do Zagreba možete iskoristiti za istraživanje lokacija koje ćete posjetiti kada stignete u Beograd, za pravovremeno informiranje o sigurnosnim mjerama koje je važno znati, možete raditi, slušati glazbu ili jednostavno odmarati koristeći sve pogodnosti zelenih autobusa. Besplatan internet, utičnice kod sjedala te više razmaka između sjedala osigurat će udobno putovanje unatoč maskama na licu ili stalnoj dezinfekciji ruku. 

Beograd koji je smještena na ušću Save u Dunav jedan je od najstarijih gradova u Europi te čini svojevrsnu raskrsnicu putova između Zapadne Europe i Orijenta. Ovaj grad obiluje brojnim kulturnim i povijesnim znamenitostima kao i jednom od najboljih centara odlične gastronomske ponude. Stoga ako se odlučite otputovati u Beograd radi istraživanja i opuštanja, svakako iskoristite priliku tijekom vožnje FlixBusom kako bi se upoznali s mogućim aktivnostima na vašem vikend putovanju.

Sigurnost tijekom vožnje u autobusu

Za Vašu sigurnost posebnu smo pozornost usmjerili na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika uz dozvoljenu maksimalnu popunjenost kapaciteta. Više o preventivnim mjerama zaštite možete saznati na stranicama FlixBusa.

Kako se epidemiološka situacija, a u skladu s tim i mjere, stalno mijenjaju, svim našim putnicima savjetujemo da se prije putovanja informiraju o epidemiološkim mjerama drugih država kojih se potrebno pridržavati prilikom prelaska državnih granica putem službenih stranica Vlade HR.

Putovanja FlixBusom diljem Europe

FlixBus nakon ograničenih putovanja ponovno pokreće sve međunarodne linije na kojima je prometovao 2019. godine. Ove ljetne sezone FlixBus ponovno povezuje Hrvatsku s 50 destinacija u osam država – Njemačka, Slovenija, Poljska, Austrija, Italija, Češka, Mađarska i Srbija. Osim međunarodnih putovanja, putnici mogu birati i domaće destinacije unutar Hrvatske poput Pule, Rijeke, Zadra, Biograda n/m, Splita, Trogira ili pak Dubrovnika. Sve dostupne destinacije, cijene karata kao i sama kupovina karata može se provjeriti putem besplatne mobilne aplikacije ili putem službene FlixBus stranice