Zabavni odmor u mediteranskoj oazi! Otvorite ljetnu sezonu uz luksuzne kućice Camping Village Šimuni na 3 dana/ 2 noćenja s bogatim doručkom za 4 ili 6 osoba, od samo 1219 kn!!!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunski sadržaji kampa koji će oduševiti mališane kao i odrasle osobe! Uživajte u pješčanim i šljunčanim plažama! Kupon se može iskoristiti isključivo od 27.05. do 19.06.2021.!

Na južnoj strani otoka Paga, okružen borovima i cvjetovima Oleandra, smjestio se Camping Village Šimuni, jedan od najaktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovdje će vas dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja. Doživite pustolovinu života na najneobičnijem hrvatskom otoku.

S jedne strane okružen nebesko plavim Jadranskim morem, a s druge zelenilom borove šume, Camping Village Šimuni na najzabavniji će vam način otkriti sve čari kampiranja na Pagu, najneobičnijem otoku Hrvatske koji ima oblik mjeseca i na kojem rastu najstarije masline na svijetu.

Uključen je doručak u restoranu Mali Raj! 

Mobilne kućice
Mobilne kućice u kampu Šimuni mogu primiti do šest osoba, moderno su uređene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more.

SADRŽAJ KAMPA: • u kampu vas očekuje bogat animacijski program za djecu i odrasle tematske večeri (kino na otvorenom, vatromet, živa glazba) • opremljeni dječji klubkozmetički salon (njega lica, njega kose, masaže, manikura i pedikura) • sportski sadržaji (aquapark, jedrenje na dasci, SUP, ronjenje, odbojka na pijesku, polivalentno igralište, nogomet, košarka, rukomet, tenis, stijena za penjanje, hiking, aerobik, joga i dr.) • raznovrsna gastronomska ponuda (restorani, fast food restorani, pizzerija i barovi na plaži).

Otok Pag
Sunce, vjetar i miris Mediterana u srcu Europe, to je otok Pag. Ovo mediteransko utočište jedinstvene otočke kulture začinjeno je sjajnom hranom, odličnim vinima i gostoljubivim ljudima.
Pag je najneobičniji otok na Jadranu. U njegovim vas gustim šumama i tirkiznim uvalama na svakom koraku očekuju zabavna iznenađenja, avanture i pustolovine.
Pag je otok u koji ćete se zaljubiti, iznova ga otkrivati i stalno mu se vraćati!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na tel. 023 697 441 i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na e-mail: info@camping-simuni.hr uz kod kupona. Telefonski nazovite za informacije, putem maila rezervirajte!