Rani ljetni odmor, prvi ljetni užitci u veličanstvenom DUBROVNIKU! Moderni Apartmani Maro u srcu Starog grada očekuju Vas na 3 dana/ 2 noćenja za 2 ili 4 osobe i to već od samo 749 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bez gužvi napokon istražite ljepote veličanstvenog DUBROVNIKA! Vratite se u vrijeme dubrovačkih gospara s ugodnim smještajem u moderno renoviranim apartmanima u samom središtu grada i u blizini Straduna! Kupon vrijedi do 30.06.2021.!

Apartman Maro nalazi se tik uz Gradske zidine, samo 40 metara, a koji su UNESCO-ov spomenik, s prekrasnim pogledom na Stari grad i otok Lokrum. 

Ima 2 spavaće sobe, kupaonicu, blagovaonicu/ kuhinju i kauč za opuštanje ispred televizora, kad se vratite iz dugog dana u razgledavanje, ACC, mikrovalnu pećnicu i besplatni WiFi.

Nevjerovatan pogled na drevne gradske zidine i sa čak 6 prozora koja pružaju puno svjetla i zraka cijeli dan te njegova prostranost na 42 m2 zasigruno će Vam ponudit potreban mir. Opremljen svim uslugama.

Smješten u srcu Starog grada, gdje drevni zidovi prihvaćaju suvremeni život, naš lijepi, potpuno obnovljeni stan ima prekrasan pogled na cijelu šarmantnu staru gradsku jezgru. Prekrasne plaže, trendovski barovi i nevjerojatni restorani nalaze se na samo nekoliko metara od apartmana. Unatoč središnjem položaju, stan je vrlo miran i tih.

Dubrovnik je izuzetan grad za odmor - mali "raj na zemlji" - a naš je stan idealno mjesto za istraživanje njegove prekrasne arhitekture, zapanjujućih plaža i nevjerojatnog plavog mora.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na brojeve mobitela: +385 91 2200 165 uz KOD i ID kupona po primitka.