Posjetite komadić raja - zapanjujući DUBROVNIK! Upečatljiv odmor ovog lipnja u vrhunskim Apartmanima Gugilly uz Gradske zidine na 3 dana/ 2 noćenja za 6 OSOBA i samo 1499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite se u vrijeme dubrovačkih gospara s ugodnim smještajem u moderno renoviranim apartmanima u samom središtu grada i u blizini Straduna! Kupon vrijedi do 30.06.2021.!

Apartman Gugilly

Najnoviji dodatak obiteljskim kućama za odmor Lučić- trosoban stan u potkrovlju na izvrsnoj lokaciji u Dubrovniku. Za vaše zadovoljstvo ukrašeno originalnim umjetničkim djelima domaćih priznatih umjetnika. Smješten na ulazu u Stari grad, na vratima Pile pruža mir i tihi mlaz u roku od nekoliko sekundi u središtu ste svega, kulture, povijesti, gurmana jednostavno zabave. Nije prostran, već samo savršen i čeka vas razmaziti.

Apartman je na drugom katu, a pristup je samo stepenicama, ali do kuće nema stepenica, a to je veliki bonus u Dubrovniku. Budući da smo ispred zidina, dobit ćete puno svjetla i svježeg zraka jer pored nas nema barova ili restorana. Prozori se otvaraju prema tvrđavi Lovrijenac i moru, dijelu gradskih zidina i ogromnom platani. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mini pećnicom, kuhalom za vodu, miješalicom i ostalim malim uređajima i priborom. Ako utvrdite da vam treba nešto što nije osigurano, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo se potruditi udovoljiti vašim potrebama i pružiti vam sve što je potrebno za savršen boravak. Apartman se profesionalno čisti nakon svakog gosta i opremljen je kvalitetnom živopisnom posteljinom i ručnicima. Sva naša posteljina i ručnici prirodno su sušeni, a apartman je ekološki prihvatljiv u svim aspektima kojima se može upravljati.

SMJEŠTAJ: Glavna kupaonica ima tuš, WC i perilica rublja s malim prijenosnim suncobranom, a druga je samo WC. Sve 3 spavaće sobe opremljene su klima uređajima s individualnim nadzorom. Budući da je to stan u potkrovlju, imajte na umu da je strop u nekim točkama nizak.

Svi sadržaji Starog grada (muzeji, galerije, restorani, barovi, plaže, kina, kazalište, trgovine itd.) nalaze se na samo nekoliko koraka.

Preporučamo Vam da istražite i Lokrum! Transferi mali mredoviti brod koji ide na otok Lokrum svakih 30 minuta. Lokrum je prirodni rezervat, lijep za kupanje ili šetnju. Postoji mali botanički vrt.
Iz iste luke nalazi se brod do Cavtata i neki drugi svakodnevno organizirani izleti.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na brojeve mobitela: +385 91 2200 165 uz KOD i ID kupona po primitka.