NOVO! Praktična zaštita u ljetnim mjesecima koja će rashladiti Vašeg ljubimca! PetCooler donosi zaštinu navlaku ili maramu za hlađenje ili paket proizvoda 3u1, uz 50% POPUSTA i od samo 25 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i nadoplaćuje se posebno cca 18 kn prilikom isporuke proizvoda (pouzećem). Kupon vrijedi do 17.07.2021.

Za razliku od ručnika natopljenog vodom kojeg je povremeno potrebno natapati kako bi se ponovo rashladio, PetCooler marama i/ili prostirka zadržava rashladni učinak satima.

ŠTO JE PETCOOLER?
PetCooler proizvodi namjenjeni su jednostavnoj, praktičnoj i učinkovitoj zaštiti Vašeg psa od pretjeranog zagrijavanja u ljetnim mjesecima. Izrađeni su od tkanine u koju je ušiveno punjenje vodenim kristalima čije je osnovno svojstvo upijanje i zadržavanje vode.

VODENI KRISTALI su potpuno bezopasna vrsta polimera, koja je naišla na široku primjenu u svakodnevnom životu, industriji i poljoprivredi.
Koriste se pri izradi: dječjih pelena, kozmetike, za tople i hladne obloge,
pri uzgoju biljaka u sušnim uvjetima.

Proces namakanja se može ponavljati neograničen broj puta, a uz pravilnu primjenu uputa za održavanje PetCooler proizvodi mogu trajati godinama.

MARAMA ZA HLAĐENJE je praktična zaštita psa od pregrijavanja izvedena kao modni detalj koji pas nosi oko vrata. Oprema za pse koja Vašem ljubimcu pomaže da podnese jake ljetne vrućine.

Zahvaljujući jednostavnoj pripremi za upotrebu namakanjem u običnoj vodi 20-tak minuta, te rashladnom učinku koji se nakon toga zadržava satima, marama za hlađenje je neizostavna oprema za pse, prikladna za cjelodnevnu upotrebu, a osobito u šetnji, na plaži, u stambenom prostoru bez klima uređaja

PROSTIRKA ZA HLAĐENJE S NAVLAKOM Štiti vašeg psa od pregrijavanja. Pruža osjećaj svježine i udobnosti.

Oprema za pse koja Vašem ljubimcu pomaže da podnese jake ljetne vrućine.
Prikladna je za upotrebu u svim situacijama u kojima pas nije u pokretu .
Budući je lagana, lako prenosiva, prostirka je praktična za sve prostore i situacije (stan kuća, dvorište, putovanja) pa samim tim postaje neizostavna stavka opreme za pse.
Prostirka je dostupna u dimenziji, za male i srednje pasmine. Za velike pasmine mogu se spojiti dvije prostirke.

Prostirka za hlađenje prodaje se u kompletu s navlakom
Navlaka za prostirku - Stvorena je kako bi se Prostirka za hlađenje zaštitila od prljanja. Specifični uvjeti održavanja PetCooler prostirke neophodni su kako bi se zadržala učinkovitost punjenja (kristala). Nju ne smijete prati u perilici niti sušiti na izvoru svjetlosti ili topline. Upotrebom navlake za prostirku smanjuje se potreba za pranjem prostirke, te joj se produžuje vijek trajanja.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO javiti se partneru na mail infocool4@gmail.com s osobnim podacima za dostavu i priloženim kuponom!

Upotreba PetCooler proizvoda u medicinske svrhe

PetCooler proizvodi mogu se koristiti pri pojavi raznih zdravstvenih problema koji se mogu ublažiti ili izliječiti stavljanjem hladnih obloga.

• Toplotni udar
• Povišena temperatura
• Krvarenje iz nosa
• Opekline
• Unutarnje ozljede
• Uganuće
• Ubodi insekata
• Akutna upala testisa
• Mastitis - upala mliječne žlijezde i sl.