NOVO! FAMILY PAKET za 2 osobe i 2 djece do 13 godina u Obiteljskom Resortu Urania u Baškoj Vodi uz 2 ili 3 noćenja na bazi doručka, poklon dobrodošlice i uslugu čuvanja za mališane!

Super cijena 1.499 kn
Uštedi još 75 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 75 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu, od 01.06. do 30.06.2021.

Obiteljski resort Urania smješten je u zelenoj oazi borovite šume na jugu Baške Vode udaljen 30 metara od poznate plaže Nikolina. Miris prirode, jutarnji cvrkut ptica i zvuk valova osigurat će čaroban boravak svih naših gostiju.

Paket uključuje: 2 ili 3 noćenja s doručkom + poklon dobrodošlice za mališane + usluga čuvanja djece + buffet doručak + parking + free WIFI + boravišna pristojba!

Urania sadrži 50 zasebnih jedinica, ukupno 104 moderno opremljena apartmana. Za sve naše goste osiguran je parking s video nadzorom, praonica rublja, unutarnje i vanjsko igralište, odbojka na pijesku i restoran a la carte.

Položaj je resorta idealan, udaljen samo 10 km od Makarske i 90 km od najbliže zračne luke Split.

Urania je savršen izbor za opuštajući i nezaboravan odmor.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti sa Resortom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije isključivo na e-mail urania@mare a-alta.hr, uz KOD i ID kupona.