NOVO! Pripremite se za ljeto i zablistajte na plaži!!! Rješite se nagomilanog celulita uz La Camilla Centar u Zagrebu: 1x anticelulitna masaža + 1x lipolaser u pola cijene i za samo 149 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 1x anticelulitnu masaažu u trajanju od 30 minuta + lipolaser od 30 minuta tretmana. Svi tretmani se moraju iskoristiti do 20.07.2021.

Anticelulitna masaža

Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života.
Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješvanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Lipolaser
Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz probavni sistem, bez ikakvih zastoja.
Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz probavni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!