Uživanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Provedite zasluženi odmor na moru na 2 dana i 1 noćenje u Kampu Galeb uz izbor mobilne kućice za 6 do 8 osoba i već od 499 kn!

15 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 499 kn
Uštedi još 25 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 25 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi za 6 do 8 osoba (ovisno o odabranoj opciji). Kupon vrijedi od 05.06. do 26.06.2021.

Kamp je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora, te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Izbor mobilnih kućica: RELAX 6+2 II., III. ili IV. red ● RELAX NORD ● RELAX MOUNTAIN VIEW

Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama!

GRATIS korištenje sportskih terena (nogomet i tenis) na zahtjev i dječji krevetić i hranilica uz rezervaciju!

Mobilne kućice RELAX 6+2 smještene su iza Sunshine mobilnih kućica. Kućice su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 8 ljudi. 

U svakoj mobilnoj kućici nalaze se: tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjeta, moderna kuhinja visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak i posuđe), dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, natkrivena terasa veličine 3 x 8m. Mobilne kućice su klimatizirane i opremljene sa SAT TV.

Mobilne kućice RELAX NORD 4+2 su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 6 osoba. U svakoj mobilnoj kućici nalaze se dvije spavaće sobe, kuhinja (posuđe, ploča za kuhanje, aparat za filter kavu i hladnjak), dnevni boravak i kupaonica. Mobilne kućice su klimatizirane i opremljene sa SAT TV i vrtnom garniturom na terasi.