ŠPICA SEZONE u VODICAMA! Uživajte u 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 OSOBE + 1 dijete do 12 godina i 2. dijete do 5 godina u Imperial Park Hotelu 3* tik do mora!

197 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se mirisom mediteranskog bilja i morem Vodica te uživajte s obitelji u Imperial Park Hotelu 3*! Kupon vrijedi od 01.07. do 01.09.2021.

IMPERIAL PARK HOTEL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice te parking GRATIS!

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, stolni tenis, igralište za djecu...

Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.

Hotel je pripremio za vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti termina i smještaja s Hotelom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na mail booking@rivijera.hr!