Beograd - posjetite grad na vodi koji slovi za prijestolnicu zabave na Balkanu! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Happy star clubu uz 51% popusta! Kupon vrijedi do 30.09.2014.!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Beogradu vas očekuje kao i uvijek vrhunska zabava i neviđena atmosfera noćnog života! Beograd noću gori od akcije! Uvjerite se i sami! Od Zagreba vam treba samo 3,5 - 4 h vožnje, stoga put pod noge u pravcu dobre zabave!

Klub Happy Star u Beogradu je novoizgrađeni objekt koji u ugodnom i lijepo uređenom ambijentu nudi kvalitetnu uslugu prenoćišta sa doručkom.

Ponuda uključuje 3 dana, 2 noćenja s uključenim doručkom u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe.


Happy star club raspolaže sa 17 soba veličine 20-60 m2, sve imaju kupaonice, klima uređaj, telefon, tv, wireless, mini bar, mini sef, te mogućnost korištenja kompjutera i fax-a.


U okviru objekta su: caffe bar, frizerski salon, mini market, cassino i sportska kladionica...

Hotel je dobro povezan sa svim dijelovima Beograda. Pored hotela nalazi se autobusna stanica sa stajalištima za autobuse 26 (centar grada), 18 (Novi Beograd, Zemun) i 50 (Banovo Brdo).

Za vrijeme boravka u Beogradu, obavezno posjetite boemsku četvrt Skadarliju jer ovo je nezaobilazno mjesto za degustaciju lokalnih specijaliteta, a gotovo svi restorani imaju živu muziku!

Za Beograd kažu da je zona zabave, te da je ovdje najbolji noćni život u Europi. Posjetite razne klubove gdje gostuju poznata DJ imena, a kafići i razni klubovi otvoreni su svaki dan.

Ukoliko vas više zanimaju kulturne znamenitosti, posjetite razne muzeje, spomenike, dvorove...