ALL INCLUSIVE ODMOR paketi u Jadran 3* All inclusive Resortu u Segetu Donjem uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja za 2 osobe, korištenje bazena, animacijski program te izbor soba i termina!

63 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite ljeto u dvoje ili s obitelji uz fantastične ALL INCLUSIVE pakete Jadran 3* All Inclusive Resorta pokraj Trogira i bezbrižno uživajte u svom zasluženom odmoru... Kupon vrijedi ovisno o odabranom broju noćenja i tipa sobe. Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 03.07.21. do 17.07.21. ili od 21.08.21. do 05.09.21.

PARKING BESPLATAN!

O hotelu

Položaj hotela uz samo more i u okruženju borove šume, već vas po dolasku odnese u opuštajuću mediteransku atmosferu. Uz lijepa i mirna jutra, uživanje u kristalno čistom moru preko dana, te večernjim šetnjama u okolici, dan ćete završiti uz prekrasne zalaske sunca prizivajući sjećanja...

Do grada Trogira, bisera ovog dijela Dalmacije, udaljenog svega 3 km od hotela, možete prošetati, odvesti se lokalnim autobusom ili uživati u kratkoj morskoj vožnji taxi-brodicom koja pristaje ispred hotela. Split – grad velikog Dioklecijana i “glavni grad” Dalmacije – udaljen samo pola sata vožnje, ostavit će nezaboravan pečat na svakog posjetitelja, vodeći vas kroz širok raspon kulturne i prirodne baštine, gastronomije, umjetnosti i glazbe.

U ponudi ALL INCLUSIVE Vas očekuju buffet doručak, buffet ručak, poslijepodnevni snack i buffet večera + neograničena konzumacija pića uz ponudu restoranskih obroka i na all inclusive baru 07-23h: točeno pivo, stolno vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića, kava i čajevi, izbor rakija i likera!

Pansionski restoran 

Centralni hotelski restoran sa velikom vanjskom terasom na morsku stranu smješten je u glavnoj zgradi. U restoranu uživajte u all inclusive ponudi: buffet doručku, ručku i večeri, te neograničenom konzumiranju odabranih alkoholnih i bezalkoholnih pića te toplih napitaka.

Započnite svoj dan sa bogatim buffet doručkom koji se servira od 07:00h do 09:00h, nastavite sa buffet ručkom od 12.00-14.00h. a poslijepodnevni zalogaj možete dobiti već oko 16h. Navečer glavni šef nudi izbor međunarodnih jela i tradicionalne hrvatske kuhinje za buffet večeru od 19.00-21.00h.

U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog slatkovodnog bazena sa dječjim odjeljkom + kids klub za djecu mlađeg uzrasta uz nadzor animatora + kids klub za djecu starijeg uzrasta opremljena igraćim konzolama + dnevni i večernji animacijski program za djecu i odrasle + korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen i na hotelskoj plaži (prema raspoloživosti)!

Ponuda smještaja

Naselje se sastoji od glavne zgrade sa osnovnim sadržajima i 5 hotelskih depadansi sa smještajnim jedinicama. Sobe su klimatizirane i opremljene kupaonicom sa tuš kabinom ili kadom, sušilom za kosu, Sat TV, telefonom, i bežičnim internetom.

Standard sobe nalaze se u u prizemlju depadansi, sa ulaznom trijemom / terasom koja gleda na more. Standard sobe nemaju mogućnost pomoćnog ležaja, niti dječjeg krevetića.

Comfort sobe nalaze se u depadansama hotela, na 1. katu sa velikom zajedničkom terasom ili na 2 katu sa balkonom. Imaju mogućnost 1 dodatnog ležaja.

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i neograničenim pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

Plaža & Bazen 

Odabir gdje ćete se prepustiti suncu prepuštamo isključivo vama. Na raspolaganju vam je hotelski vanjski bazen sa slatkom vodom (120 m2 / 1,2 - 2,2m dubine) koji ima i odvojen dječji odjeljak za najmlađe goste (dubina 0,4m).

Ležaljke i suncobrani na bazenu također su dio all inclusive ponude.

Prostrana, betonska plaža se nalazi odmah pred hotelom, također je opremljena suncobranima, ležaljkama i tuševima. Svega 100-tinjak metara od hotela nalazi se i javna šljunčana plaža, dok će ljubitelji mira i tišine imati prilike istražiti i pronaći manje plaže u okolici ili na obližnjem otoku Čiovo.