Oduševite se ljetnim ruhom zavodljivog Raba! Zakoračite u ljeto uz Hotel International*** ovog LIPNJA uz 2, 3 ili 5 Polupansiona uz uživanciju u bazenu i fitnessu, sve za 2 osobe i od samo 1189 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina GRATIS! Nevjerovatne tri opcije su Vam na raspolaganju, na Vama je da odaberete željeni broj noćenja! Kupon se može iskoristiti isključivo do 30.06.21. Rasprodani termin 19.-26.06.21.!

Hotel International nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.

Nakon dana provedenog na plaži ili izletu, odmor potražite u hladovini ugodno klimatiziranih soba, opremljenih udobnim velikim ležajevima, satelitskom televizijom, mini barom i telefonom. Iznimnu pozornost posvetili smo uređenju soba. Zahvaljujući tome gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na vitke jarbole usidrenih jedrilica, u zalascima sunca, u ljepoti crvenih krovića i stoljetnih zidova stare gradske jezgre.

Ponude uključuju: 2, 3 ili 5 noćenja s Polupansionom (doručak i večera), u sobi s pogledom na more ili pogledom na grad (ovisno o raspoloživosti), korištenje fitness sobe, korištenje finske saune, korištenje bazena i whirpool-a, wi-fi u cijelom hotelu, sve za 2 osobe.

Dodatne pogodnosti: 20 % popusta na masaže, plaćanje na licu mjesta.

Hotel International, uz razne pogodnosti i pristupačne cijene, obiteljima jamči nezaboravan odmor u obiteljskim sobama te nudi mnoštvo aktivnosti za sve njezine članove. Razgledavanje znamenitosti otoka, duge šetnje, biciklizam, plivanje, dječje aktivnosti na plažama otoka – kreirajte sami svoj odmor!
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Napomene za djecu u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju: prvo dijete do 12 godina gratis, drugo plaća 150,00 kn po danu (plaćanje direktno na recepciji); djeca od 12 do 18 godina plaćaju 225,00 po osobi i danu (plaćanje direktno na recepciji).

Otok Rab jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.

Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 051 602 000 ili e-mail: reservations@hoteli-rab.t-com.hr (poslati i kod kupona nakon potvrde raspoloživosti).