[NOVO!] Budite promotor zdravlja duha i tijela uz tečaj i osposobljavanje za doktora prirodne medicine ili magistra prirodne medicine i povoljnu cijenu od samo 499 kn po stupnju!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz Hrvatsko udruženje prirodne medicine naučite ono što je nužno za sretan i dugovječan život te korisno za osobni rast ili za profesionalno bavljenje zdravljem! Kupon vrijedi za 1 stupanj i može se iskoristi do 30.06. (zadnji datum za prijavu)

Upis je moguć tijekom cijele godine i u potpunosti se odvija ONLINE (dopisno-konzultativnim putem). Vremenski rok nije ograničen; nakon jednog položenog stupnja, drugom stupnju pristupa se ovisno o vašoj volji i tempu. Priznanje se po završetku šalje poštom ili preuzima osobno. Ispiti se polažu pismeno, uz prethodno preuzimanje popisa literature i eventualno skripte.

DOKTOR PRIRODNE MEDICINE je program koji predstavlja i poučava o osnovnim i najvažnijim područjima prirodne medicine. Ovdje se uči o tijelima, napastima, izborima, načinima samopomoći, kako pobijediti uzročnike raznih bolesti, i koje su to bolesti.

PROGRAM

01. STUPANJ - Koncept prirodne medicine
02. STUPANJ - Uvod u medicinsku terminologiju
03. STUPANJ - Zdrava ishrana – voda
04. STUPANJ - Suvremene bolesti i način života
05. STUPANJ - Liječenje biljem
06. STUPANJ - Programi detoksikacije
07. STUPANJ - Mentalno zdravlje – duhovnost – emocionalna inteligencija
08. STUPANJ - Anatomija i fiziologija 

MAGISTAR PRIRODNE MEDICINE je program koji u sebi sadrži program Doktor prirodne medicine s proširenim diijelom i uz polaganje magistarskog ispita.

PROGRAM

09. STUPANJ - Depresija – ovisnosti 
11. STUPANJ - Mistična medicina (akupresura, homeopatija, iridologija i dr.)
11. MAGISTARSKA RADNJA I OBRANA ISTE 

Po polaganju bilo kojeg stupnja izdaje se potvrda, dok se diploma izdaje tek nakon položenog cijelog programa. Diploma vrijedi u svim zemljama svijeta za rad u privatnim praksama.

HUPM nije samo centar za registraciju praktičara, iscjelitelja i njegovatelja prirodnih terapija i metoda, već je organizacija koja u jednoj od svojih zadaća ima cilj zabilježiti, otkriti, upoznati javnost, trajno sačuvati i u konačnosti prenijeti generacijama dalje razne načine i metode liječenja i metode za očuvanje zdravlja na osnovi prirodne medicine.

Izraz "prirodna medicina" koristi se od davnina, od vremena kada su pojedini službeni liječnici svoje pacijente tretirali na potpuno i isključivo prirodan način. Prirodna (alternativna) medicina temelji se na znanjima iz klasične medicine, iako je širih nazora upravo jer prihvaća i dozvoljava utjecaj onog nečeg tzv. nevidljivog, neopipljivog i na klasičan način ne dokazanom.

Klasična medicina nikada nije mogla riješiti sve zdravstvene probleme pojedinaca, a osobe rado prihvaćaju prirodnu medicinu kako za svoje izlječenje, tako i za prevenciju jer se temelji na prirodnim lijekovima i na za zdravlje pojedinca prikladnijem načinu života. Prirodna (alternativna) medicina je usmjerena na cjelovito zdravlje pojedinca i nudi, odnosno, promiče trajno dobro zdravlje svakome. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA najava s priloženim kuponom na mail meamaja@gmail.com za dobivanje daljnjih uputa za uključivanje u program i praćenje tečaja.