[NOVO!] Naučite nešto novo, pomognite sebi i drugima uz razumijevanje i otkrivanje širih dimenzija psihologije, pedagogije i duhovnosti - OSPOSOBLJAVANJE za PSIHOTERAPEUTA od samo 499 kn po stupnju!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz Hrvatsko udruženje prirodne medicine naučite ono što je nužno za sretan i dugovječan život te korisno za osobni rast ili za profesionalno bavljenje zdravljem! Kupon vrijedi za 1 stupanj i može se iskoristi do 30.06. (zadnji datum za prijavu)

Osposobljavanje se provodi kroz stupnjeve-module i to dopisno-konzultativnom metodom. Skripte su osigurane i one se nalaze u cijeni pojedinog modula. Studijski program predviđa prijelaz iz jednog stupnja u drugi prema vlastitim sposobnostima i afinitetima, točnije po uspješnom završetku svakog stupnja kroz ispitno gradivo, prelazi se na novo.

OSNOVE PSIHOLOGIJE + PEDAGOŠKIH TEMELJA

U okviru svojih djelatnosti i ciljeva Hrvatskog udruženja prirodne medicine, shodno općenito teškoj situaciji u kojoj se nalazimo te zbog iznimne potrebe da se sve više osoba želi, treba i napokon nužno mora naučiti nositi sa poteškoćama koje nam život stavlja na leđa nudimo iznimno poticajan, mini studijski program - zanimljiv, kreativan i na stručnim osnovama utemeljen.

OSNOVNA PEDAGOGIJA / OSNOVA PSIHOLOGIJE /UVOD U DUHOVNOST I FILOZOFIJU 

Ovaj Program Osnova Pedagogije i šire obrađene teme Psihologija za početnike, nužnost je, a ne samo potreba svim terapeutima, iscjeliteljima, djelatnicima u javnim službama, djelatnicima u privatnim uslužnim sektorima i dr., ali i svim osobama koje ulažu snagu, volju, vrijeme i trud kako u oplemenjivanju svojeg osobnog života tako i života svojih članova obitelji, prijatelja, poslovnih partnera, klijenata. 

Ovaj tečaj osmišljen je ne samo kao ekstenzija vaših dosadašnjih stečenih znanja i vještina, već kao terapija u kojoj kroz aktivnost u savladavanju nekih bitnih elemenata pedagogije, psihologije i opće kulture pomažete sami sebi, liječite povrede, edukacijom širite obzore te osiguravate minimum znanja potrebnog za siguran put oporavka od nekih traumatičnih ili loših životnih iskustava. Pedagoške osnove i razumijevanje istih, temelj je potreban svima – od najranije dobi do onih koji su u onoj životnoj dobi koja pretpostavlja kako se akumulirana mudrost i iskustvo trebaju pravilnim načinima pružiti mlađim generacijama.

Uz korištenje suvremenih medija (Distance Learninga, i ostalih osobnih mogućnosti) prolazi i upoznaje se raznim tematskim podlogama koje oplemenjuju znanje, razvijaju sposobnosti uočavanja i prepoznavanja psihološko-duhovnih poteškoća u razvoju pojedinca, pojačavaju svoju radnu terapiju ili metodu rada, te se osposobljuju za samostalan savjetodavni rad baziran na psihološkim odnosno pedagoškim temeljima. 


Iz programa rada izdvajamo: 

● Rad na razvoju komunikacijskih vještina, upoznavanje sa predmetom i osnovama kulture izražavanja 
● Opće pojmove didaktike i njezinih programa
● Pedagogiju
● Psihologiju
● Sociologiju 
● Komunikologiju 
● Ego, kompleksi
● Osobna adaptacija 
● Sram, krivnja 
● Anksioznost – depresija 
● Ovisnosti 
● Rad sa snovima 
● Duhovnost, vjera
● Rad sa snovima, simbolima, brojevima, bojama 

Po završetku svih modula ovog tečaja Hrvatsko udruženje prirodne medicine osigurava potvrdnicu, za svaki položeni stupanj. Diplomu (certifikati) svaki polaznik dobiva po uspješnom završetku svih modula koja mu u tom slučaju vrijedi kao potvrda za potrebe rada u privatnoj praksi u kojoj se nalaze svi razni terapeuti, bez obzira na njihovu izobrazbu i trenutno djelovanje odnosno zaposlenje.


HUPM nije samo centar za registraciju praktičara, iscjelitelja i njegovatelja prirodnih terapija i metoda, već je organizacija koja u jednoj od svojih zadaća ima cilj zabilježiti, otkriti, upoznati javnost, trajno sačuvati i u konačnosti prenijeti generacijama dalje razne načine i metode liječenja i metode za očuvanje zdravlja na osnovi prirodne medicine.

Izraz "prirodna medicina" koristi se od davnina, od vremena kada su pojedini službeni liječnici svoje pacijente tretirali na potpuno i isključivo prirodan način. Prirodna (alternativna) medicina temelji se na znanjima iz klasične medicine, iako je  širih nazora upravo jer prihvaća i dozvoljava utjecaj onog nečeg tzv.  nevidljivog, neopipljivog i na klasičan način ne dokazanom.

Klasična medicina nikada nije mogla riješiti sve zdravstvene  probleme pojedinaca, a osobe rado prihvaćaju prirodnu medicinu kako za svoje izlječenje, tako i za prevenciju jer se temelji na prirodnim lijekovima i na za zdravlje pojedinca prikladnijem  načinu života.  Prirodna (alternativna) medicina je usmjerena na cjelovito zdravlje pojedinca i nudi, odnosno, promiče trajno dobro zdravlje svakome. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA najava s priloženim kuponom na mail meamaja@gmail.com za dobivanje daljnjih uputa za uključivanje u program i praćenje.