Dugi sunčani dani, divne plaže, LJETNI odmor u Selcu na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i dijete do 12 g. u bajkovitom Hotelu Katarina 4* uz Spa opuštanje, od samo 1349 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrstu smještaja i zakoračite u svoj ljetni odmor! Doživite sve čari malog primorskog mjesta uz bogatu gastronomsku ponudu... Kupon vrijedi isključivo u terminu do 25.06.21.

Hotel Katarina je smješten na ulazu u slikovito mjesto Selce, u neposrednoj blizini plaže. Izgrađen je 1971., a renoviran 2016. godine. Kombinacija modernog i prošlog razdoblja daje poseban šarm ovom prostranom hotelu. 2017. godine izgrađen je wellness centar Katarina Spa i kongresne dvorane.

Kompleks sa otvorenim bazenima ispred hotela, koji nosi međunarodnu markicu ekološke kvalitete Europsku Plavu zastavu, pravo je mjesto za opuštanje i zabavu.

Bogate ponude obuhvaćaju: 3 dana uz 2 noćenja + doručak i večera (polupansion) + piće dobrodošlice + jednokratni voucher s popustom od 15 % na konzumaciju u Kavani Inter na centralnom gradskom trgu u Crikvenici + voucher s popustom od 10 % na konzumaciju hrane i pića na svim punktovima u hotelu (vanpansion) za cijelo vrijeme trajanja boravka + korištenje Spa zone, unutarnjeg bazena i jacuzzija (uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji - sukladno epidemiološkim uvjetima) + wellness set (ogrtači, ručnici, papuče) - na upit + 20 % popusta na sve masaže, te tretmane lica i tijela + besplatan WI-FI u sobi + besplatan parking u blizini hotela - sukladno raspoloživosti, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.

U centru Selca, svega 200m od hotela, doživjet ćete sve čari malog primorskog mjesta uz bogatu gastronomsku ponudu u brojnim restoranima i konobama. Miris mora i mediteranskog bilja pratit će Vas u šetnji do Crikvenice obalnom šetnicom poznatom kao "Šetnica zdravlja".

Sadržaji u sklopu hotela:

● recepcija, klimatizirane sobe, Wi-Fi (besplatno)

● aperitiv bar sa terasom, lounge

● spremište za kofere, sef u sobi

● room service

● klimatizirani restoran, kapaciteta 350 mjesta u unutarnjem dijelu i oko 20 mjesta na terasi

● unutarnji bazen sa slatkom vodom

● dječja igraonica

Obavezna provjera prije kupnje i rezervacija nakon kupnje na telefon +385 51 800 488 ili mail kuponi@jadran-crikvenica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Wellness centar - Katarina Spa

U ponudi Vas očekuje korištenje unutarnjeg bazena i jacuzzija. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!