Sunčani početak ljetnih čarolija na Braču! Apartmani Finka u Supetru, tik do mora, pozivaju Vas ovog LIPNJA na 4 dana/ 3 noćenja za 2 do 4 osobe i za samo 999 kn! Parking GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Započnite ljeto nezabravnim prizorima otoka Brača i predahnite uz jedinstven ritam i atmosferu otoka... Kupon vrijedi do 30.06.2021.

APARTMANI I SOBE FINKA

Nudimo smještaj u 5 apartmana (2+3) i 2 sobe (2+1). Kuća se nalazi u mirnom djelu Supetra na otoku Braču. Do centra i mora potrebno je 5 minuta pješice. U krugu od 100-300 metara nalaze se: trgovine, kafići, restorani, teniska igrališta, bazeni, plaže (šljunćane, pješćane, stjenovite), banka, pošta, park za djecu, morski sportovi.

Boravišna pristojba, parking i WI FI, klima uključeni u cijenu.

• SMJEŠTAJ

Svi apartmani su za smještaj do 4 osobe i sadrže: 1 spavaću sobu (bračni krevet), dnevni boravak (kauč na razvlačenje, fotelja), kuhinju (potpuno opremljena), kupaonicu s tuš kabinom, terasu s pogledom na more, dva klima uređaja (u sobi i dnevnom boravku), TV/SAT, WiFi.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno provjerite dostupnost željenog termina i rezervaciju izvršite na mail: +385 98 234 752 ili info@hotelkrilo.com, uz KOD i ID kupona.

Supetar je mali grad na otoku Braču, ujedno je i njegovo središte. Ovaj grad očarava svojom jednostavnošću i ljepotom. Iz grada polazi glavnina trajekta i brzih brodova koji Brač povezuje s kopnom.  Idealno je odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini  i prirodnim ljepotama. Već odavno je omiljeno ljetovalište zbog svojih prelijepih  i dugih pješčanih plaža, obrubljenih borovom šumom.

Obvezna nadoplata: završno čišćenje: 100 kn direktno u apartmanu.