Morski ambijent i sunčani ljetni trenutci... Odmorite se na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili POLUPANSIONOM u Hotelu Petrčane 4* za 2 osobe ili 2 osobe i dijete do 8 g., od samo 1599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravan odmor u ljepotama okolice Zadra...Kuponi su iskoristivi u periodu od 14.06. do 30.06.2021.

Hotel Petrčane:

Boutique Hotel Petrčane je hotel s četiri zvjezdice, smješten uz more u središtu Petrčana. Hotel je izgrađen 2016. godine i odgovara svim standardima suvremene gradnje. Za one koji svoj odmor vole provesti u miru i tišini, Petrčane su idealno mjesto budući da nudi sve sadržaje potrebne za boravak. Dok s druge strane, ukoliko ste željni zabave i vrijeme volite provoditi u centru zbivanja, Zadar je udaljen svega 8 km. Sve sobe su uređene pažljivo odabranim tonovima, te vrhunskim funkcionalnim namještajem. Cijeli hotel je pod video nadzorom kako bi se naši gosti osjećali sigurno.  

USLUGE I SADRŽAJI 

• recepcija otvorena 24 sata 
• posluga u sobu 
• vanjski bazen (jaccuzzi), koristi se u skladu s preporukama HZJZ
• besplatan wifi u cijelom hotelu
• besplatan parking za goste hotela (potrebna rezervacija) 
• lift 
• hotelski restoran 
• pošta (mjenjačnica, bankomat) 

Restoran i bar 

Gastronomija je vrlo važan dio naše ponude, stoga u našem hotelskom restoranu nudimo samo iznimnu kuhinju. Jela u ponudi su autorska, a namirnice koje koristimo za njihovu pripremu su najviše kvalitete, pažljivo birane i s ljubavlju pravljene. 

Ponude uključuju: servirani doručak i večeru u 3 slijeda po izboru šefa kuhinje (ovisno o odabranoj opciji s doručkom ili Polupansionom).

Svakodnevno u našem meniju možete odabrati domaće dalmatinske specijalitete, kao i one kontinentalne, uz odličnu ponudu vrhunskih vina. Uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi u jedinstvenom ambijentu terase restorana odakle se vide more i najljepši zalasci sunca. Terasa je smještena okrenuta prema moru i na njoj možete provesti ugodne trenutke bilo da uživate u hrani ili se želite opustiti uz piće. Moderno uređena, s prekrasnim pogledom na more i okolicu, bit će zasigurno jedan od Vašim omiljenih kutaka u hotelu.

Wellness prostor, restorani i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna predrezervacija željenog termina na broj telefona +385 23 366 070 ili na mobitel +385 91 619 1240. ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: info@hotelpetrcane.com ili na broj tel: T: +385 23 366 070, M: +385 91 619 1240 uz KOD i ID kupona.