Zemaljski komadić raja za dušu i tijelo! Osjetite ljetne čari na 4 dana/3 noćenja s Polupansionom u Hotelu Biševo u Komiži, sve za 2 osobe i dijete do 12 godina i samo 1499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite sve ljepote otoka Visa kao i mjesta koja ga okružuju! Mediteranski štih i prirodne ljepote očaravajuće su iskustvo koje uvijek pamtite! Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 19.06.2021.

Hotel Biševo

Hotel Biševo smješten je u Komiži, u borovoj šumi uz more, samo pet minuta šetnje od središta mjesta. Ispred hotela pruža se prostrana šljunčana plaža.


Hotel Biševo ima ukupno 131 sobu: 124 dvokrevetne, 2 jednokrevetne, 5 obiteljskih soba. Sve sobe i apartmani su klimatizirani i imaju SAT TV i mini hladnjak.

Smještaj je u dvokrevetnoj sobi park strana bez balkona i s klimom! Drugo dijete ima 50 % popusta, plaćanje na licu mjesta.


Restoran s terasom

Vrhunski uređeni restoran u središtu Komiže na obali. Ima lijepo uređeni interijer, te prostor na otvorenom ispred restorana na obali, te ovorenu terasu. Nudimo prvenstveno morske specijalitete od kojih izdvajamo riblje specijalitete spremljene na Komiški način. Takodjer gostima je na raspolaganju bogat izbor vina i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu isključivo putem telefona 021 717 985. ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@hotel-bisevo.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Ostali sadržaji: aperitiv bar, TV saloon, suvenir shop, parking, restoran, pizzeria, aqua park, odbojka u pijesku, mini golf.


Otok Vis

Otok Vis je najudaljeniji naseljeni otok od kopna. Površina otoka iznosi 90,3 km2, a do njega se može doći trajektom, katamaranom ili brodom iz Splita. Ukupna duljina obale Visa je 77 km. Oko otoka Visa se nalaze brojni manji otoci, otočići i školji (Biševo, Budikovac, Brusnik, Jabuka, Ravnik, Svetac i drugi). Vis je oduvijek bio otok ribara i vinogradara. Komiža na otoku Visu čak se smatra kolijevkom ribarstva na Jadranu o čemu danas svjedoči Ribarski muzej u Komiži. 


Otok Biševo

Otok je bio naseljen još u pretpovijesti, u starogrčkom i starorimskom vremenu.Po popisu iz 2001. godine otok je imao 19 stalnih stanovnika, od kojih je 8 starije od 65 godina. Još 1961. je na Biševu bilo 114 stanovnika (prije Drugog svjetskog rata preko 200), koji su se preselili uglavnom u Komižu. Mnogi su i dalje ostali vezani za svoj otok na kojem obrađuju vinograde i maslinike, a ljeti uglavnom i borave na njemu. 


Otok Biševo, pogled s poluotoka Stupišta na otoku Visu Uvala Porat na Biševu. Statistike su podatke za otok Biševo prikazivali 1869. kao dio naselja Komiže te sve tako do 1931. godine. [4] Danas ima desetak stalnih stanovnika, dok se ljeti broj poveća.