Ljetni odmor u Trogiru provedite u luksuznom boutique hotelu Trogir Palace 4* uz 2 noćenja s doručkom ili polupansionom ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe - već od samo 1199 kn!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otisnite se na put za prekrasni otočić Čiovo i počastite se luksuznim ljetnim predahom u vrhunskom hotelu Trogir Palace 4*... Kupon se može iskoristiti do 31.08.2021.

Luksuzni obiteljski boutique hotel TROGIR PALACE 4* otvoren u srpnju 2008. smješten je na otoku Čiovu, 200 metara od centra UNESCO zaštićenoga grada Trogira.

Ljubazno i srdačno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju kako bi vaš boravak bio istinski opuštajući i ispunjen odmor...

Odličan izbor jela nudi hotelski RESTORAN ANTONIO u kojem možete uživati u Dalmatinskim specijalitetima i i bogatom asortimanu hrvatskih vina.

Hotel ima 46 luksuznih soba i apartmana opremljene sa svime što Vam treba za savršeni odmor: plazma ili LCD TV, klima-uređaj, usluga u sobu, mini bar, sef, slobodan pristup brzom Internetu, a najbolje od svega - balkon za spektakularnim pogledom na more i starogradsku jezgru Trogira.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti na info@trogir-palace.com! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 021 68 55 55 ili mail info@trogir-palace.com.

Grad Trogir utemeljili su antički kolonisti s otoka Visa u 3. stoljeću prije Krista. Smatra se najbolje očuvanim romaničko-gotičkim gradom središnje Europe, a 1997. godine UNESCO je prepoznao i zaštitio njegovu vrijednost. Najznačajniji kulturni spomenik je trogirska katedrala čiji je zapadni portal izradio poznati dalmatinski kipar i arhitekt Majstor Radovan.

Od kopna na istoku (rt Marjan) Čiovo je udaljeno oko 2 km. Na sjeverozapadu je s kopnom spojen pokretnim mostom (u Trogiru). Naselio se već u prapovijesti, a stari su ga Rimljani nazivali Boa (Bua, Bavo).

Kako je otok Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira, nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima zasigurno će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Smještaj Čiova u srcu Dalmacije čini ga idealnom polazišnom točkom za istraživanje bogatog kulturnog naslijeđa i prirodnih ljepota Dalmacije.