Provedite potpuno drukčiji dan: top adrenalinska zabava- iz zraka istražite ljepote Hrvatske! LET letjelicom GYROCOPTEROM Croatia u trajanju od 15 min za samo 389 kn/ osobi!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dotaknite oblake i pogledajte Zemlju iz druge perspektive: IZ ZRAKA! Poletite toliko visoko da Vam svi zavide! Kupon se može iskoristiti do 22.08.2021. vikendima ili po dogovoru!

Let gyrocopterom je nešto novo, drugačije, uzbudljivo i sigurno za mlade i starije, naše buduće članove!

Nudimo svima da dožive svu ljepotu prekrasnog krajolika Hrvatskog krajolika iz ptičje perspektive uživajući u polaganom i sigurnom letu koji će vas sigurno ostaviti bez daha! Gyrocopter u hrvatskom prijevodu Žirokopter, mješanac je aviona i helikoptera, otvorenog tipa letjelica koja nudi drugačiji način leta, mi znamo zašto ptice pjevaju! :)

Let gyrocopterom je jedinstven, nezaboravan i siguran način leta!

LET GYROCOPTEROM UKLJUČUJE: godišnju članarinu u Aeroklubu GYRO-CRO, let gyrocopterom sa iskusnim pilotom, upoznavanje sa gyrocopterom i osnovama leta.

LET GYROCOPTEROM IZNAD PREKRASNOG HRVATSKOG KRAJOLIKA!
Poklon koji će apsolutno svakog oduševiti i ostaviti bez daha!
Let gyrocopterom je poklon koji se pamti, poklon koji se prepričava iz godine u godinu na obiteljskim i poslovnim druženjima, personaliziran poklon, nesvakidašnji i naravno originalan!

Uvjeti za let: nema dobne granice, mogu letjeti djeca uz pismenu suglasnost roditelja, min visina 140 cm, max težina cca 100 kg (+/-), udobna odjeća i čvrsta obuća (ravne cipele ili tenisice). Termini su uobičajno subotom i nedjeljom od 10:00h. Letimo sa Krapinsko Zagorskog Aerodroma - ZABOK GUBAŠEVO

POVIJEST:
1920 španjolac Juan de la Cierva izumio prvi Gyrocopter koji je nazvao Autogiro.
Nakon što je preživio pad sa avionom bombašem krenuo je u potragu za zrakoplovom koji nema prekid protoka zračne struje (stalling), tako da se ne može srušiti.

Samo za kupce CrnogJaja nadoplata za DODATNIH 15 minuta leta samo 300 kn (plaća se na licu mjesta i potrebna je prethodna najava)!

Nakon godina eksperimentiranja, napokon je izumio prethodnika današnjeg gyrocoptera, koji u slučaju kvara pogona / motora lagano plovi prema zemlji, baš kao sjeme javora.
U filmu "Mad Max 2" i u filmu Jamesa Bonda "You only live twice" gyrocopter je stekao svjetsku pozornost.

Posebnu pozornost stekao je kad je Sean Connery manevrirao "Little Nelly" na azijskom otoku. Za razliku od našeg gyrocoptera, Little Nelly imala je dva plamena bacača, dvije rakete i strojnice u prednjem djelu, te se dala spremit u samo četiri kofera. No te dodatke mi nemamo, njih smo izostavili. ;)

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom na e mail ak.gyrocro@gmail.com ili telefonom na +385 (0) 91 919 3493, uz KOD kupona.