Splićanke vrijeme je savršenu depilaciju! U Split Style Centru uklonite dlačice s podlaktica, nogu, brazilku, potkoljenice ili kombinaciju noge + brazilka šećernom pastom, od samo 39 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđenih pet opcija koje uključuju depilaciju šećernom pastom! Kuponi su iskoristivi do 28.07.2021.!

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica, ujedno se smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. 100 posto  je prirodna, antibakterijska, bez mirisa, boje i dodanih konzervansa. Prirodni sastojci te hladan način upotrebe idealni su za osobe osjetljive kože kao što trudnice, osobe sa proširenim venama, ispucanim kapilarama, kao i kod kože sa ekcemima i psorijazom. 



Sugaring je tehnika depilacije koja dugoročno sprječava crvenilo, urastanje dlaka i upale folikula. Nanošenjem paste u suprotnom smjeru od rasta dlačica, pastu  ‘guramo’ u poru odižući dlaku od kože, da obuhvati folikul dlake kako bi ju iščupali bez loma i na taj način spriječili urastanje i začepljivanje pore.

U PONUDI SU SLJEDEĆE OPCIJE:

Opcija 1) Depilacija podlaktica šećernom pastom!

Opcija 2) Brazilska depilacija šećernom pastom!

Opcija 3) Depilacija cijelih nogu šećernom pastom!

Opcija 4) Depilacija cijele noge + brazilka šećernom pastom!

Opcija 5) Depilacija potkoljenice ili natkoljenice šečernom pastom!

Adresa korištenja usluge: SPLIT STYLE CENTAR, Matice Hrvatske 28A Split.