Fenomenalnih 75% popusta za PAKET od 24 vrhunskih i udarnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u Studiju za njegu tijela Touch u Varaždinu - za samo 949 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje paket od 24 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 3x 3D ultrazvučna kavitacija + 3x radiofrekvencija sa vakumom + 3x limfna drenaža + 3x termo sliming body wrapping + 10x New body former + 2x parcijalna brazilska madeoterapija! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2021.

Body shaping tretmani ili tretmani za mršavljenje daju najbolji rezultati u tretiranju problema debljine i celulita, a postižu se kombinacijom nekoliko različitih metoda, od manualnih do preparativnih, a prehrana je neizostavni dio tog procesa.

Limfna drenaža je nježna masažna terapija pri kojoj ruke terapeuta vrlo blagim, ritmičnim pritiskom prema određenoj shemi prati limfni tok te ga stimulira na pojačano gibanje. Suvišne tvari u stanicama limfa vraća u krv koja ih potom izlućuje iz tijela. Ukratko, limfni sustav prikuplja i uklanja višak tjelesne tekućine i tzv. "otpada" iz tijela. Samim time limfa ima važnu ulogu u održavanju našeg imuniteta i pomaže u stalnoj borbi protiv infekcija i bolesti, pa i gubitka tjelesne težine

3x 3D ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučni - kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita.  Ultrazvuk kavitacija, zbog tih karakteristika, stručnjaci  nazivaju i "prirodnom liposukcijom". Ultrazvučna kavitacija je brz tip liposukcije, gdje nije potrebna operacija, koji postaje sve moderniji u današnje vrijeme. Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav vam pomaže u transformaciji vašeg tijela, čime se vraća izgubljeno samopouzdanje.

3x tretman 4D ultrazvučna kavitacija /do 30 min tjedno, ovisno o zonama

3x  tretmana radiofrekvencije sa vakumom za tonus kože i celulit  /30 min

Radiofrekvencija djeluje na principu akumulacije topline duboko u dermisu (srednji sloj kože) dok istovremeno vakum omogućuje brzi dotok kisika u stanice gdje se vrši brza izmjena.Otpadne tvari odlaze iz međustaničnog prostora. Ovo je neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma,preoblikovanja tijela i zatezanja kože.Negativni pritisak tlaka vakuma i radiofrekvencije ubrzava metabolizam,razgrađuje celulit, potiče limfnu drenažu i razgradnju masnog tkiva,integrirana bipolarna radiofrekvencija potiče duboku mikrocirkulaciju, proizvodnju kolagena,te snažno djeluje na poboljšanje tonusa. Tretman radiofrekvencije i vakuma istovremeno je ugodan i bezbolan.Potrebno je nekoliko tretmana kako bi se vidjeli rezultati.

3x tretmana limfne drenaže /30min

3x termo sliming body wrapping /30min

10x New body former /30 min

2x parcijalna brazilska  maderoterapija

Što je brazilska maderoterapija?

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije, koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice (koje podsjećaju na zvona s drškama), za dolaze u pet različitih veličina.

Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima po "kritičnim" zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih. Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva "razbija" na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju.