Uskočite u LJETNU avanturu na 4 dana/ 3 noćenja s Polupansionom u Hotelu Zora*** u Primoštenu uz gurmansku Dalmatinsku večeru, animacijski program, Wellness&Spa, sve za 2 osobe, super cijena...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina gratis na pomoćnom ležaju i u obiteljskoj sobi! Smješten na poluotoku Raduča, ovaj je hotel okružen gustom borovom šumom, plažama i romantičnom šetnicom uz obalu. Kupon vrijedi od 26.06.21. do 11.07.21.

Uputite li se u slikoviti Primošten radi kupanja, sunčanja, igranja s djecom, ili rekreacije na svježem, morskom zraku, u hotelu Zora naći ćete sve potrebno za savršen odmor. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su: ronjenje, tereni za tenis, odbojku, nogomet i košarku, mini golf, stolni tenis, fitness, wellness boutique.

Ponude uključuju: 4 dana uz 3 noćenja uz izbor smještaja na bazi polupansiona (doručak i večera) + Dalmatinska večer - dalmatinski specijaliteti (jednom tjedno) + bogat animacijski program za odrasle i djecu + korištenje bazena s grijanom vodom, saune i fitnessa + 20 % popusta na wellness tretmane + besplatan wifi, sve za 2 osobe.

Smještaj

• Comfort dvokrevetna soba, s mogućnošću dodatnoga ležaja i dječjega krevetića (na upit) - uz dodatnu nadoplatu. Na recepciji je moguće unajmiti sef i hladnjak. Sadržaj: kada ili tuš, SAT TV, balkon ili terasa, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu.

• Comfort obiteljska sobe su udobne te sa zajedničkim ulazom i kupaonicom te odvojenim sobama za djecu i odrasle. Prostrani balkoni na morskoj strani omogućuju potpuni užitak u zasluženom odmoru. Sadržaj: dvije sobe, kada ili tuš, telefon, SAT TV, balkon ili terasa, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu.

• Premier club dvokrevetna soba: kategorizirane sa četiri zvjezdice i smještene na morskoj strani. Dio soba ima francuski balkon, te su prostranije i pružaju mogućnost smještaja dodatnoga ležaja ili dječjega krevetića.

Dječji klub je u potpunosti opremljen sadržajima za najmlađe goste: prostrana igraonica, vanjsko igralište i dva bazena pružaju vašim najdražima brojne mogućnosti zabave, ali i sklapanja novih prijateljstava, a sve pod budnim okom stručnog hotelskog osoblja. *Svi sadržaji će biti dostupni sukladno mjerama Stožera, te jasno vremenskim uvjetima.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail hotel-zora@zora-hotel.com ili telefon 022 570 048 uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Wellness hotela - ugodite sebi u kutku za opuštanje hotela Zora! Prepustite se užitku u bazenu s pomičnom kupolom izrađenom od kvarcnoga stakla koje omogućuje zdravo tamnjenje kože. Grijana voda (cca 26ºC) kao i jedinstvena pozicija s pogledom na otvoreno more i Primošten, pružaju gostu nezaboravan doživljaj i stvaraju ugođaj prave oaze za opuštanje.Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!