NOVO! Plemenite nijanse Korčule i mediteranska kultura za početak ili kraj ljeta: 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja u White Cloud apartmanima + bicikli + parking, sve za 4 osobe i od 2549 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korčulani su veliki ljubitelji dobre domaće kapljice i gurmani s dugim, autohtonim kulinarstvom. Istinski doživjeti ovaj grad znači osjetiti ga svim svojim čulima. Kupon za ponudu vrijedi do 01.07.21. i od 15.09.21. do 30.09.21.!

Apartmani White Cloud nalaze se u Korčuli, a nude besplatan WiFi, klima-uređaj, besplatne bicikle i pristup vrtu s vanjskim bazenom. Apartmani White Cloud je udaljen 2,1 km od plaže Zamošće te uključuje bar i besplatno privatno parkiralište.

SMJEŠTAJ

Opremljenost: apartman sadrži 2 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicu rublja te 2 kupaonice s tušem.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Opustite se na terasi za sunčanje u sklopu apartmana, upijajte sunčane zrake i uživajte. Također na raspolaganju su vam i bicikli za istraživanje ljepota Korčule.

Otok Korčula

Kao jedna od najvećih regija u Hrvatskoj, Dalmacija zadivljuje obalom, otocima i morem neobične modrine i prozirnosti. Duboko na jugu, smjestio se otok Korčula. Poznavali su ga još stari Grci (Korkyra), a danas inspirira prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah. Blizina Dubrovnika, povijesnog grada-republike i najposjećenije hrvatske turističke destinacije, čini Korčulu još atraktivnijom. 

Crna vina Korčule i Pelješca uživaju gotovo kultni enološki status, dok stoljetne masline, okupane suncem i morskim zrakom, daju visoko kvalitetna ulja. Prema predaji, Korčula je mjesto rođenja znamenitog mletačkog moreplovca Marka Pola. Korčula je ulaznica u svijet bogate mediteranske prošlosti. Kao na dlanu, ona pruža sve što je nekoć činilo Mediteran i što ga čini i danas – ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje, plemenite okuse lokalne kuhinje.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail korculadmc@gmail.com ili na mobitel +385919727602. Obavezna potvrda rezervacije nakon kupnje na mail korculadmc@gmail.com, uz KOD kupona.