NOVO! Inspirirajuća ljepota Korčule, more i mediteranski okusi... Odmor za početak ili kraj ljeta na 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja u Posejdon Apartmanima za 2 osobe, već od samo 1425 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gurmanski okusi i bogata povijest grada Korčule uistinu je nešto što morate iskusiti! Oduševite se plažama i čistim morem... Kupon za ponudu vrijedi do 01.07.21. i od 15.09.21. do 30.09.21.!

Posejdon apartmani se nalaze nedaleko centra Korčule. Nadomak atraktivnog sadržaja kako bi što više istražili ljepote Korčule.

Također samo 10 metara od smještaja nalazi se mala plažica.

SMJEŠTAJ
Opremljenost: sve smještajne jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, klima-uređaj, TV ravnog ekrana i hladnjak. Također sadrže ploču za kuhanje i električno kuhalo za vodu.

U sklopu objekta dostupna je terasa s pogledom na more.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Otok Korčula

Kao jedna od najvećih regija u Hrvatskoj, Dalmacija zadivljuje obalom, otocima i morem neobične modrine i prozirnosti. Duboko na jugu, smjestio se otok Korčula. Poznavali su ga još stari Grci (Korkyra), a danas inspirira prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah. Blizina Dubrovnika, povijesnog grada-republike i najposjećenije hrvatske turističke destinacije, čini Korčulu još atraktivnijom. Crna vina Korčule i Pelješca uživaju gotovo kultni enološki status, dok stoljetne masline, okupane suncem i morskim zrakom, daju visoko kvalitetna ulja. 

Prema predaji, Korčula je mjesto rođenja znamenitog mletačkog moreplovca Marka Pola. Korčula je ulaznica u svijet bogate mediteranske prošlosti. Kao na dlanu, ona pruža sve što je nekoć činilo Mediteran i što ga čini i danas – ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje, plemenite okuse lokalne kuhinje.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail korculadmc@gmail.com ili na mobitel +385919727602. Obavezna potvrda rezervacije nakon kupnje na mail korculadmc@gmail.com, uz KOD kupona.