NOVO! Gdje se more i sunce isprepliću... Početak ili kraj ljeta provedite na Korčuli uz 3 ili 7 noćenja u Cebalo apartmanima + najam bicikli i kayaka + parking, sve za 2 osobe i od samo 1125 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje... Kupon za ponudu vrijedi do 01.07.21. i od 15.09.21. do 30.09.21.!

Apartmani Cebalo nalaze se na mirnoj lokaciji u šumovitom i brdovitom kraju, na 1,5 km od starogradske jezgre Korčule.

Ponudit će Vam vrhunsku udobnost i mir za idealan odmor.

Dodatna pogodnost ponuda je najam gratis korištenje bicikli tijekom cijelog boravka + kayak 1 dan + besplatan parking + besplatan wi-fi, za 2 osobe. Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

SMJEŠTAJ
Svi apartmani su opremlljeni s TV, kuhinjskim priborom i vlastitom kupaonicom.
Također na raspolaganju Vam je besplatan WiFi, besplatno parkiralište, te možete besplatno koristiti bicikle tijekom boravka i uslugu najma kajaka.

Vlasnici smještaja Apartments Cebalo nude uslugu najma brodica. Postaja lokalnog autobusa s linijama prema ostalim dijelovima otoka smještena je na 300 metara.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail korculadmc@gmail.com ili na mobitel +385919727602 te obavezna potvrda rezervacije nakon kupnje na mail korculadmc@gmail.com, uz KOD kupona.

Otok Korčula

Kao jedna od najvećih regija u Hrvatskoj, Dalmacija zadivljuje obalom, otocima i morem neobične modrine i prozirnosti. Duboko na jugu, smjestio se otok Korčula. Poznavali su ga još stari Grci (Korkyra), a danas inspirira prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah. Blizina Dubrovnika, povijesnog grada-republike i najposjećenije hrvatske turističke destinacije, čini Korčulu još atraktivnijom. Crna vina Korčule i Pelješca uživaju gotovo kultni enološki status, dok stoljetne masline, okupane suncem i morskim zrakom, daju visoko kvalitetna ulja. Prema predaji, Korčula je mjesto rođenja znamenitog mletačkog moreplovca Marka Pola. Korčula je ulaznica u svijet bogate mediteranske prošlosti. 

Kao na dlanu, ona pruža sve što je nekoć činilo Mediteran i što ga čini i danas – ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje, plemenite okuse lokalne kuhinje.