Inspirirajuća ljepota Korčule, more i mediteranski okusi... Vrhunac LJETNE sezone odmorite uz 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja u Posejdon Apartmanima za 2 osobe, već od samo 1725 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gurmanski okusi i bogata povijest grada Korčule uistinu je nešto što morate iskusiti! Oduševite se plažama i čistim morem... Kupon za ponudu vrijedi od 01.07.21. do 15.09.21.!

Posejdon apartmani se nalaze nedaleko centra Korčule. Nadomak atraktivnog sadržaja kako bi što više istražili ljepote Korčule.

Također samo 10 metara od smještaja nalazi se mala plažica.

SMJEŠTAJ
Opremljenost: sve smještajne jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, klima-uređaj, TV ravnog ekrana i hladnjak. Također sadrže ploču za kuhanje i električno kuhalo za vodu.

U sklopu objekta dostupna je terasa s pogledom na more.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Otok Korčula

Kao jedna od najvećih regija u Hrvatskoj, Dalmacija zadivljuje obalom, otocima i morem neobične modrine i prozirnosti. Duboko na jugu, smjestio se otok Korčula. Poznavali su ga još stari Grci (Korkyra), a danas inspirira prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah. Blizina Dubrovnika, povijesnog grada-republike i najposjećenije hrvatske turističke destinacije, čini Korčulu još atraktivnijom. Crna vina Korčule i Pelješca uživaju gotovo kultni enološki status, dok stoljetne masline, okupane suncem i morskim zrakom, daju visoko kvalitetna ulja. 

Prema predaji, Korčula je mjesto rođenja znamenitog mletačkog moreplovca Marka Pola. Korčula je ulaznica u svijet bogate mediteranske prošlosti. Kao na dlanu, ona pruža sve što je nekoć činilo Mediteran i što ga čini i danas – ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje, plemenite okuse lokalne kuhinje.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail korculadmc@gmail.com ili na mobitel +385919727602. Obavezna potvrda rezervacije nakon kupnje na mail korculadmc@gmail.com, uz KOD kupona.