[ŠPICA LJETA] Pronađite smiraj uz fenomenalne plaže! Ljeto u Lumbardi na Korčuli na 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja u Apartmanima Maja + gratis parking & bicikli, sve za do 5 osoba...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lumbarda idilična je destinacija jer pruža, mirniji naćin života, prekrasne pejsaže! Kupon za ponudu vrijedi od 01.07.21. do 15.09.21.!

Apartmani Maja smješteni su u slikovitoj Lumbardi. Na samo 400 metara udaljenosti od predivnih plaža Bilin Žal i nadomak plažama otoka Badija.

SMJEŠTAJ
Apartmani su klimatizirani, a oduševit će Vas i terasa s panoramskim pogledom na more.

Opremljenost: opremljena kuhinju s hladnjakom, prostor za sjedenje, TV, perilica rublja i vlastita kupaonica s tušem. Svaka jedinica nudi balkon s pogledom na vrt.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Lumbarda

Samo petnaestak minute od grada Korčule, mjesto Lumbarda prava je turistička destinacija atraktivna stranim turistima jer pruža, mirniji naćin života, prekrasne pejsaže, čisto more i pješćane plaže. Za vrijeme postojanja Venecijanske republike, biskupi i plemenite osobe izgradili su svoju imanja u Lumbardi jer je tempo života puno sporiji i time ugodniji. 

Danas, pješćane plaže Vele Pržine, Bilinog Žala i uvale Tatinja, privlače turiste i mještane koji isto uživaju u kafićima smještenim uz plaže, igrom odbojke i drugih sportova i prekrasnim pogledima na Pelješki poluotok i Korčulanski arhipelag. Za one koji vole plaže koje su malo nedostupnije i ne toliko posjećene, Plaža Lenga Brendana koja se pruža od Plaže Bilin Žal do istočnog dijela otoka ima sve tražene karakteristike.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail korculadmc@gmail.com ili na mobitel +385919727602. Obavezna potvrda rezervacije nakon kupnje na mail korculadmc@gmail.com, uz KOD kupona.