Luksuzno krstarenje obalom od Rijeke do Visa: Rab, Zadar, Hvar, Biševo, Kornati na 8 dana/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM i smještajem na brodu Stella Maris + razgledi, od samo 5199 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krstarite šarmantnom hrvatskom obalom i otocima na delux brodu "Stella Maris" s prostranim kabinama. Krstarenje od Rijeke do Visa, uz uzbudljiva gastronomska iskustva, kulturne znamenitosti, obilje sunca, mora, kupanja i opuštanja. Kupon vrijedi za termin: 10.07.21. do 17.07.21. ili 17.07.21. do 24.07.21. ili 24.07.21. do 31.07.21. Za polaske 10.7. i 17.7. rasprodane su donje kabine, te je termin 24.7. u potpunosti rasprodan.

• DAN 1:  RIJEKA UKRCAJ - RAB

Putovanje započinjemo u Rijeci gdje je predviđen ukrcaj na brod do 13h sati. Nakon što se smjestite  u svoju kabinu slijedi  pozdravni govor uz zdravicu te polako krećemo prema svom prvom odredištu- otoku Rabu. Na putu do Raba uživajte u vrhunski pripremljenom ručku  i osvježite se u moru na našoj prvoj pauzi za kupanje. Kasno poslijepodne dolazimo do prekrasnog otoka Raba koji će nas dočekati sa svoja poznata 4 zvonika. Predviđena je slobodna večer kako biste upoznali ovaj jedinstveni srednjovjekovni grad. Pogledajte srednjovjekovne zidine i poznata četiri zvonika (možete se popeti na jednog od njih) zajedno s palačama, crkvama i trgovima na kojima mnogi umjetnici slikaju i izlažu svoja djela. Legenda kaže da su lokalne časne sestre stvorile posebnu rapsku tortu za papu koji je posjetio Rab, a svakako biste je trebali probati u lokalnim slastičarnicama. Recept za rapsku tortu ostaje tajna koju čuvaju samo otočani. Noćenje u Rabu.   

Ponuda uključuje: smještaj u dvokrevetnim kabinama s vlastitom kupaonicom (donja ili gornja kabina), klima uređajem i LCD televizorom, na bazi 7 polupansiona (buffet doručak + ručak poslužen u 3 slijeda) + Kapetanova večera u 4 slijeda + dozator za vodu + besplatna kava, čaj i voda iz dozatora dostupni svakodnevno + svakodnevno servisiranje kabine, svježa posteljina, ručnici po potrebi + rukovanje prtljagom + besplatni wi-fi na granici + razgledavanje grada s vodičem: Zadar, Trogir i Hvar + ulaznice i posjet Modroj Špilji i NP Kornati, za 1 osobu.

• DAN 2: RAB-ZADAR-VODICE

Rano u jutro napuštamo Rab i krećemo prema Zadru. Po dolasku u Zadar pridružite se našem vodiču i upoznajte Zadar. Zadar je stoljećima glavni grad Dalmacije i najstariji sveučilišni grad u Hrvatskoj poznat po bogatoj povijesnoj baštini svjetskog značaja, vidljivoj na svakom koraku: Rimski forum iz 1. stoljeća, crkva sv. Donata iz 9. stoljeća - najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine s lukom i reprezentativna gradska vrata iz 16. stoljeća, Muzej antičkog stakla, preko 30 crkava u starom gradu, brojne palače i vile, kao i poznate, suvremene Morske orgulje i instalacija svjetla "Pozdrav suncu". Oko podne ostavljamo  Zadar i nastavljamo plovidbu prema Vodicama. Sa posluženim ručkom na brodu i obaveznom pauzom za kupanje dolazimo u Vodice u poslijepodnevnim satima. Slobodna večer i noćenje u Vodicama.

• DAN 3: VODICE-  SLAPOVI KRKE (fakultativno)- TROGIR-HVAR
Nakon doručka možete se odlučiti za fakultativni izlet na Slapove Krke ili nastaviti dalje sa brodom prema Trogiru sa pauzom za plivanje. Dolazak u Trogir u 12 sati gdje se ponovno svi okupljamo i krećemo u vođeni obilazak grada. Nakon obilaska prekrasnog Trogira uz ručak na  brodu i usputno kupanje nastavljamo plovidbu prema otoku Hvaru- najpopularnijem otoku na Jadranu i mjestu okupljanja međunarodnog jet seta. Nakon pristajanja u Hvar u poslijepodnevnim satima, pridružite se razgledavanju Hvara s lokalnim vodičem Obilazak ovog šarmantnog gradića s 8 stoljeća arhitekture pokazat će vam slikovite uličice i prvo javno kazalište u Europi (starije od Shakespeareova kazališta u Velikoj Britaniji). Noćenje u Hvaru.

• DAN 4: HVAR- BIŠEVO (MODRA SPILJA)- VIS
Rano ujutro, s posluženim doručkom, plovimo do malog otoka Biševa kako bismo posjetili Modru špilju- veličanstveni prirodni fenomen. Kako ponekad vremenski uvjeti mogu biti vrlo nepredvidljivi, mogućnost našeg posjeta ovisit će o tim uvjetima, no o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme. Nakon posjeta Modroj špilji plovimo prema otoku Visu uz obilje kupanja i ručkom na brodu. U poslijepodnevnim satima dolazimo u Vis- nekada stratešku pomorsku jugoslavensku bazu,koja je dugo vremena bila ograničena za javnost. Upravo zbog ove izoliranosti Vis ima posebnu čar - "Mediteran kakav je nekada bio" što ga čini zaista zanimljivim za posjetiti. Isprobajte neke izvrsne vrste vina u nekoj od tradicionalnih viških vinarija. Ako ste zainteresirani, posjetite ostatke rimskih termi, Gradski muzej ili jednostavno prošećite uživajući u pogledu. Noćenje.

• DAN 5: VIS- KORNATI- SALI (DUGI OTOK)
Dok još spavate, nastavljamo plovidbu prema Nacionalnom Parku Kornati.  Kameni labirint osamdeset i devet otoka, otočića i hridi u moru – to su Kornati. Najrazvedenija otočna skupina u Sredozemlju. Suhozidi na kornatskim otocima nijemo i postojano svjedoče o mukotrpnosti ljudskog rada na škrtoj zemlji u kamenu okruženom kristalno čistim morem. Kornate još nazivaju „ kameno biserje Mediterana“. Predivan kornatski arhipelag iskoristiti ćemo za kupanje i ručak-gurmansko iskustvo sa pogledom. Nakon još jednog osvježenja u kristalno čistom moru nastavljamo plovidbu prema Dugom otoku i mjestu Sali gdje dolazimo u poslijepodnevnim satima. Večeras uživajte u „Kapetanskoj večeri“ . Noćenje.

• DAN 6: SALI- SILBA- MALI LOŠINJ
Nakon buđenja,  uživajte u doručku dok  polako  krećemo do sljedećeg odredišta za kupanje i ručak na brodu. Nikad dosta sunca i mora! Usput posjećujemo jedan od malih otočića iz lošinjskog arhipelaga. Dolazak u Mali Lošinj u poslijepodnevnim satima. Odvojite vrijeme da upoznate i doživite znamenitosti i ljepote Malog Lošinja kao što su: Muzej Apoksiomena u kojem možete vidjeti poznatu brončanu skulpturu iz 1. stoljeća prije Krista; kružna kula iz 15. stoljeća, rasadnik mirisnih mediteranskih biljaka itd. Istražite lokalnu gastro ponudu, nećete biti razočarani. Noćenje u Malom Lošinju.

• DAN 7: MALI LOŠINJ- RIJEKA
Mali Lošinj napuštamo rano u jutro. Završno odredište ovog krstarenja ujedno je i naša početna točka putovanja- grad Rijeka. Na putu do Rijeke zadnji dan koristimo za kupanje najbolje što možemo. Uz dva zaustavljanja za kupanje i ručak na brodu, u Rijeku dolazimo u popodnevnim satima. Iskoristite svoju zadnju noć u Rijeci, otkrijte sve restorane i kafiće, znamenitosti i skrivene ulice, fotografirajte i stvorite uspomene. Noćenje.

• DAN 8: RIJEKA-ISKRCAJ
Nakon doručka vrijeme je za oproštaj od posade i novih prijatelja! Odjava do 9: 00h. 

U cijenu nije uključena lučka pristojba i boravišna pristojba, plaća se na brodu ukupno 225,00 kn po osobi!