3 bogata paketa u frizerskom salonu L ART u Zagrebu - Utrine, uz profesionalno osoblje i vrhunsku uslugu! Očekuje Vas šišanje, bojanje ili pramenovi uz Arganoil ili olaplex tretman...već od 149 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite vrhunsku uslugu i bogati frizerski paket uz super popust? Uz opciju 1 ide Olaplex, a uz opcije 2 i 3 moguca doplata Olaplex tretmana u salonu! Uz opciju 2 i 3 uključen i arganov tretman koji oživljava i njeguje oštećenu kosu! Kupon vrijedi do 30.08.2021.!

Frizerski salon "L Art u zagrebačkom kvartu Utrinama vrhunski je uređen prostor s profesionalnim i ljubaznim osobljem koje Vam stoji na raspolaganju svakim  radnim danom od 8 do 20h, a subotom od 8 do 14 sati.

frizerskom salonu L Art isljučivo se koriste preparati vrhunske kvalitete - od šampona i regeneratora marke Label M,  ulja i maski za kosu Moroccanoil pa sve do talijanskih boja za kosu Tocco Magico ili preparata za trajno ravnanje kose Brasil Caucau.

Doplata u salonu za kosu dulju od lopatice: 50 kn!

Boje za kosu talijanske marke Tocco Magico sadrže biljne ekstrate (kopriva, ružmarin, kadulja i breza) s vrlo malim količinama amonijaka, a u ponudi boja za kosu Color ton imamo 72 osnovne nijanse boja (prirodne, zlatne, bakrene, ekstremno plave, itd.) i 6 posebnih nijansi iz kolekcije insprirane bojama dragog kamenja.

Olapex je inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama Vaše kose.

MOROCCAN ARGAN OIL - TRETMAN NA BAZI ARGANOVA ULJA

Luksuzan tretman na bazi Arganova ulja koji se odmah upija te osigurava mekoću i sjaj kose. Rezultat je zdrava i sjajna kosa. Obnavlja oštećenu kosu i uklanja ispucale vrhove. Arganovo ulje sadrži visoku koncentraciju vitamina A i E te Omega 6 masnih kiselina, hidratizira kosu i vlasište. Štiti kosu od UV zračenja, vanjskih utjecaja, eliminira “frizzy” efekt.