Zauvijek mladolika koža lica, bez pora i bora i ožiljaka od akni! Da, moguće je! Lasersko uklanjanje akni ili fotopomlađivanje u Studiu Melanis u Zagrebu uz 73% POPUSTA i za samo 79 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje jedno lasersko uklanjanje akni ili fotopomlađivanje! Kupon se może iskoristiti do 30.08.2021.!


Lasersko uklanjanje akni

Laser optičkom energijom uništava lojnu žlijezdu da smanji njenu veličinu uz jaki protupalni efekt pri čemu se bakterije uništavaju. Koža nikad ne ostane suha jer se žlijezda nikad ne uništi do kraja. Tretman laserom se preporuča kod problematičnog tena, pojačanog mašćenja kože s proširenim porama te akni. Nakon kraja tretmana savjetuju se povremeni tretman održavanja svako 3-9 mjeseci. Tretman nema nikakve nuspojave, nije agresivan niti bolan pri čemu nema oporavka nakon tretmana. Kod jačih upala moguća je manja osjetljivost. Efekt tretmana se vidi za oko 3-4 tjedna te postaje sve bolji s vremenom. Laser znatno ubrzava prolaženje akni, sprječava razvoj upalnog crvenila i ožiljaka. Ključna uloga lasera je da uništi problematične lojne žlijezde iz kojih nastaju akne. Tretman pomaže i kod blagih ožiljaka da se smanje jer potiče razvoj kolagena.



Kandidati su svi oni koji imaju problematiku pojave akni, bilo s upalnim ili bez upalnih procesa, masnom kožom, blagim ožiljcima ili postupalnom hiperpigmentacijom te s lučenjem viška sebuma.

Fotopomlađivanje je namijenjeno svim dobnim skupinama jer djeluje na aktivaciju trombocita, koji stimuliraju fibroblaste što rezultira proizvodnjom kolagena i elastina. Jednostavno rečeno bore na licu, bore na čelu i bore oko očiju postaju prošlost a koža dobiva mladoliki izgled. Kandidati su svi koji žele na vrijeme krenuti sa tretmanima pomlađivanja da ne bi doveli svoje lice u stanje za operativni zahvat. Klijenti koji već imaju plitke bore na licu, čelu, oko očiju te nazolabijalne bore.



ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!